Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

556 Yazı

EKOPOLİTİK: ÇAVUŞOĞLU’NDAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE BURS!

**CHP ZİRVESİ DEĞİL,  KARACA’LARIN DÜĞÜNÜ!

**VİSİTDENİZLİ BAŞLADI VE BÜYÜKŞEHİR’DEN İKİ MÜJDE!




Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantıları başlarken, meclis gündeminde “üniversite öğrencilerine öğrenim yardımı ve “doğum yapan annelere, Yeni Doğan Destek Paketi verilmesi gibi önemli maddeler yer alıyor.


 
DOĞUM YAPAN ANNELERE DESTEK PAKETİ!
Büyükşehir 10 Eylül Meclis Gündemi’nin 5 ve 6. maddelerinde tartışmaya açılacak bu maddelere göre; “Denizli’de ikamet eden üniversite öğrencilerine ayni ya da nakdi yardım yapılacak,  doğum yapan annelere de ‘yeni doğan destek paketi’ verilecek. Söz konusu Meclis Gündem Maddeleri ise şöyle; “Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Esasları Yönetmeliği kapsamında; T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından doğum yapan annelere, ‘Yeni Doğan Destek Paketi’ verilmesi ve buna ilişkin usul ve esasların belirlenmesi hususunda karar alınması.”



ÇAVUŞOĞLU’NDAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE BURS!
Öte yandan Denizli’de ikamet eden ve  Pamukkale Üniversitesi ile il dışındaki diğer üniversitelerdeki öğrencilere (ihtiyacı olan) açık olan Denizli Büyükşehir Öğrenci Yardımı ile ilgili gündem maddesi ise şöyle; “ İlimiz sınırları içerisinde ikamet eden ancak ilimiz sınırları dışında üniversitede eğitim gören öğrencilere, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında yapılacak öğrenim yardımı (ayni ya da nakdi) miktarının, öğrenim yardımında bulunulacak öğrenci sayısının ve süresinin belirlenmesi hususunda karar alınması.”Burs miktarının ise yıllık ya da 10 aylık 10 bin lira” olması bekleniyor.



“VİSİTDENİZLİ” TEMALI ARAMA TOPLANTILARI BAŞLADI!
Denizli geleceğini tasarlıyor, arama toplantıları Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde başladı. Denizli Turizmi 70'e yakın katılımcının iştiraki ile masaya yatırıldı.  Prof. Dr. Oğuz Babüroğlu’nun moderatörlüğündeki arama toplantısında Denizli turizmi; "Oda başkanları, Üniversitelerden öğretim üyeleri, Turizm uzman ve yatırımcıları, Otelciler, Gastronomi temsilcileri" bir araya gelirken Denizli’nin geleceği için düzenlenen ilk organizasyon “turizm” eksenli bir toplantılar silsilesinden oluşuyor. 



Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin turizm alanında Denizli’nin geleceğini tasarlamak üzere organize ettiği ve 10-11 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek  “arama konferansı” başladı. Denizli’nin geleceği için “ortak akıl” yaratmak amaçlı olan bu kapsamlı ve önemli zirvenin Moderatörlüğünü (Arama Konferansları Uzmanı) Prof Dr. Oğuz Babüroğlu üstlendi. Konferans iki gün süreyle Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Programın üçüncü gününde ise (12 Eylül’de) zirve ve sonuçları ile ilgili detaylı bir basın toplantısı düzenlenecek.





ÖZEL, KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU VE YAVAŞ 14 EYLÜL’DE DENİZLİ’YE GELİYOR!
CHP Lideri Özgür Özel, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş TBMM Başkanvekili ve milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın oğlunun düğünü için Denizli’ye geliyor. Ezgi Ermen ile Ozan Karaca’nın düğün ve nikah töreni tam bir CHP zirvesine dönüşecek. Evet, CHP kurmayı 4 isim 14 Eylül’de Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın oğlu Ozan Karaca ile Ezgi Emren’in nikah merasimi için Denizli’ye gelecek. TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve eşi Mehmet Karaca’nın evlatları Ozan Karaca hayatını Nuray Emren, Tarım Emren çiftinin kızları Ezgi ile birleştirecek.



CHP; KURULTAYI’NI (PARTİ DÜĞÜNÜ), KARACA; OĞLUNUN DÜĞÜNÜNÜ YAPTI!
Genç çiftin düğün töreni geçtiğimiz günlerde İzmir Torbalı’da gerçekleşmiş ve her iki aile ve davetlilerinin de katılımı “gelin alma ve düğün ziyaretleri” eğlenceli renkli anlara sahne olmuştu. Öte yandan TBMM Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Karaca düğüne ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaşırken, Ezgi Ermen ile Ozan Karaca’nın nikah töreni ise Denizli’de gerçekleştirilecek. 14 Eylül’de Pasvak’ın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki merkezinde yemeğin ardından nikah töreni de yapılacak. Bu arada CHP’nin ağır toplarından Gülizar Biçer Karaca’nın oğlunu evlendirdiği tarih CHP Tüzük Kurultayı günlerine denk geldi. Karaca “oğlunun düğününü” yaparken, CHP’de en önemli zirvesi olan ve CHP’lilerin düğünü olan “Kurultayı’nı” gerçekleştiriyordu.

fixed-whatsapp-icon