Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

450 Yazı

(EKOPOLİTİK) CAHİT ÖZKAN’IN “SEÇİM KAMYONU” HER YERDE!

CAHİT ÖZKAN’IN “SEÇİM KAMYONU” HER YERDE!
“EKREM BAŞER GAZİ MECLİSİMİZİN DENİZLİLİ YENİ YÜZÜ OLACAK!” DEĞİRMENÖNÜ NİLGÜN ÖK’LE COŞTU...


14 Mayıs seçimlerine 6 gün kala seçim çalışmalarına büyük hız veren AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cahit Özkan “seçim kamyonu” ile Denizli’deki seçim sürecinin en şık ve dikkat çeken hareketlerinden birine imza attı.


Cahit Özkan; “ses düzeni, müzik sitemi, dev led ekranı, mikrafon, hoperlör ve kürsüsü” ile açılınca miting konuşmalarının yapılabildiği mobil bir sahne ve platforma dönüşen “seçim kamyonu” ile Denili’yi adım adım geziyor. Ve her uğradığı yeri “mini miting” alanına çeviriyor. Cahit Özkan’ın 21 ilçe ve bağlı mahallelerde toplam 100 miting gerçekleştirmeyi hedeflediği belirtilirken, şu ana kadar “seçim kamyonu” ile düzenlediği miting sayısının ise 75 olduğu bildirildi.


 

ÖZKAN’IN SEÇİM KAMYONU, SEÇMENİN İLGİ ODAĞI OLDU
Cahit Özkan geçtiğimiz hafta sonu Güney ve Çivril ilçelerinde mitingler gerçekleştirdi. Çivril ilçesi’ne bağlı Çıtak, Irgıllı ve Gümüşsu'da düzenlediği mitinglerde hemşehrileri ile buluşan Cahit Özkan her mitinginde partisinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı hedeflerini” anlatırken, seçim kamyonunda halka seslenen isimlerden biri de Çivril’in AK Partili Belediye Başkanı Niyazi Vural oldu.



Denizli’yi adeta karış karış dolaşan Cahit Özkan, düzenlediği seçim mitinglerinde dönem dönem diğer adaylar; Şahin Tin, Nilgün Ök ve Ekrem Başer ile de çakışmalar yaşıyor. Cahit Özkan’ın “seçim kamyonu” vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılanıyor ve seçmenler Özkan’ın açılır kapanır sahnesine çıkarak fotoğraf çektiriyor.

EKREM BAŞER GAZİ MECLİSİMİZİN DENİZLİLİ YENİ YÜZÜ OLACAK!”
En son yaptığı twitter paylaşımında; “Son 21 yılda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde ülkemize asırlık hizmetler ve yatırımlar kazandırdık. İnşallah aynı aşk ve heyecanla 14 Mayıs’tan sonra da çalışacağız. Artık kimse bizi durduramayacak!” diyen Cahit Özkan seçimin Denizli sonuçlarına ilişkin de iddialı açıklamalar yapıyor.

İŞTE CAHİT ÖZKAN’IN SEÇİM ÖNGÖRÜSÜ…
Cahit Özkan, “Denizli vekil listemiz kentte en çok tanınırlığı ve bilinirliği olan isimlerden, vekil arkadaşlarımızdan oluşuyor. Şahin abi ve Nilgün kardeşimiz dışında bir de genç bir iş insanı arkadaşımız var.


Aslında ben de genç kadrosundanım, ancak Erken Başer hem daha genç, hem de daha yeni bir yüz. İnşallah Gazi Meclisimizi Ekrem Başer gibi genç ve başarılı bir Denizlili yüzle de tanıştıracağız” dedi.

DEĞİRMENÖNÜ NİLGÜN ÖK’LE COŞTU
AK Parti Denizli Milletvekili ve vekil adayı Nilgün Ök Değirmenönü Mahallesi’ndeki “seçmen buluşmasından” mutlu, mesut ve bahtiyar ayrıldı. Ök’ün, “Değirmenönü muhteşemsin” twit paylaşımı ile duyurduğu ziyarette, kalabalık ve ilgili bir mahalle sakini topluluğu Ak partili milletvekili adayını ağırladı. Nilgün Ök’ün twitter paylaşımının devamı ise şöyle oldu; “Daha güçlü Denizli, daha büyük Türkiye için ‘DoğruZamanDoğruAdam’ Recep Tayyip Erdoğan. Ülkemiz için canla başla çalışmaya, şehrimiz için eser ve hizmet siyaseti yapmaya devam edeceğiz.”


 

TEKSTİLDE SEKTÖREL TEŞVİK ARTIRILACAK”
Öte yandan, bu kez de; 16 Mayıs’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak olan ve ev tekstil sektöründe dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Hometex ile ilgili konuşan Nilgün Ök, “Tekstilde sektörel teşvik artırılacak. Tekstil sektörü ülkemizin en büyük iş, üretim, istihdam ve ihracat kalemidir. Türkiye’nin gözbebeği bir sektörümüzdür” dedi.

İŞ DÜNYASININ “GENÇ YILDIZI; EKREM BAŞER”
Denizli siyasetinin genç yüzü, başarılı iş insanı, AK Parti milletvekili adayı Ekrem Başer, seçim çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Seçimin son haftasında fabrika ve işletme ziyaretlerini yoğunlaştıran Başer bu kez de iş dünyasının temsilcileriyle buluştu. Başer ilk olarak AK parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile Denizli Sanayi Odası’nın meclis toplantısına katıldı.



Ekrem Başer Denizli’nin her zaman sanayi gücü ile ülkede parlayan bir yıldız olduğuna dikkat çekti. Ve, “Denizli Sanayi Odamızın sanayi şehri Denizli’mize katkıları çok büyük. Birlikte şehrimizi daha da ileri seviyelere taşıyacağız. Gücümüzü üretimden ve ihracattan alıyoruz. El ele, gönül gönüle başta şehrimizin ve ülkemizin ekonomisini çok daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi. Başer ardından MÜSİAD ve TÜMSİAD Denizli Şubelerini de ziyaret etti.

fixed-whatsapp-icon