Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

504 Yazı

(EKOPOLİTİK) BU HABERLER YARIN BU KÖŞEDE...

BU HABERLERDEN DETAYLAR YARIN BU KÖŞEDE... SAKIN KAÇIRMAYIN!



Mimar-Yazar Arif Balkanay’ın birçok büyük şehir şubesinden gösterilen adayları geçip Denizli tarihinde bir ilk olarak TMMOB Yönetimine seçilmesi kentte yankı bulmaya devam ederken, mimarların temsilcisi olarak aday gösterilen diğer isimlere sandıkta büyük fark atması da dikkat çekti.







BALKANAY TMMOB’TA MÜCELLA YAPICI’NIN YERİNİ DOLDURACAK!Balkanay'ın kazanmasında etkili olan mimar-yazar Süleyman Boz teşekkür ve övgü aldı. Denizli Mimarlar Odası daha önce en üst düzeyde Mimarlar Odası Genel Yönetimi’nde yönetim kurulu üyesi ve genel başkan yardımcısı olarak eski Şube Başkanı (rahmetli) Mimar Cüneyt Zeytinci tafaından temsil edilmişti.








ŞENİZ DOĞAN İKİ BÖLGEDE BELEDİYELER BİRLİĞİ YÖNETİMİNDE!
Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Adayı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu girdiği yarışı farklı bir şekilde kazanarak TBB’nin yeni başkanı oldu.



Denizli delegeleri TBB seçiminde tam kadro hazır bulunurken, Denizli TBB'ne yönetici veremedi. Öte yandan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Akdeniz Belediyeler Birliği Yönetimi’nden sonra şimdi de İç Anadolu Belediyeler Birliği Yönetimi’ne seçildi.



ARTIK DENİZLİ’DE “HER YER KÜLTÜR, HER YER SANAT”
Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu tarafından “Denizli’de her yer kültür, her yer sanat olacak. Sokaklarımız kültür, sanat ve tiyatro ile dolacak” belgisi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına getirilen tanınmış karikatürist Mehmet Selçuk, göreve başladı. Eski daire başkanı olan Hüdaverdi Otaklı’nın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanmasının önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği bildirildi.



BU HABERLERDEN DETAYLAR YARIN BU KÖŞEDE... SAKIN KAÇIRMAYIN!
fixed-whatsapp-icon