Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

452 Yazı

(EKOPOLİTİK) BU BELEDİYE SINIRLARI İÇİNDE HİÇBİR ÇOCUK ARTIK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK

**KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN İKTİDAR VAATLERİ CHP’Lİ BAŞKANLARLA DENİZLİ’DE GERÇEK OLDU!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncelikle CHP’li 2 kadın başkan ve 3 ilçenin CHP’li Başkanları için 13 Ocak Cuma  günü Denizli’ye geliyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu Ve Denizli’de 5 ilçeyi yöneten CHP’li başkanların hayata geçirdiği 50’nin üzerinde “yatırım ve sosyal kültürel hizmetin” açılışını yapacak.



Ayrıca Denizli’nin Merkezefendi ve Bozkurt ilçelerinde birbirinden önemli ve iddialı projeleri hayata geçiren Kadın Belediye Başkanları Şeniz Doğan ve Birsen Çelik’in önemli projelerinin açılışlarını gerçekleştirecek olan Kılıçdaroğlu Belediye Başkanlarından bilgi alacak. Bazıları kendi seçim vaatleri içinde yer alan bu projelerin Türkiye’ye tanıtımını gerçekleştirecek. Kemal Kılıçdaroğlu “İktidara geldiklerinde Türkiye'de hiçbir çocuğun geceleri karnı aç bir şekilde yatağa girmeyeceği ve yine Türkiye'nin birçok noktasına güneş enerjisi santralleri kurup çiftçiye elektriği ücretsiz verecekleri” şeklindeki vaatlerini daha şimdiden hayata geçiren Denizli’nin Merkezefendi ve Bozkurt Belediyelerinin CHP’li Kadın Başkanları Şeniz Doğan ve Birsen Çelik’i ilçelerinde ziyaret ederek hayata geçirdikleri birbirinden önemli projeleri tanıtacak. Ve bu projeleri tüm Türkiye’ye anlatacak.

DOĞAN’IN ESİN KAYNAĞI KILIÇDAROĞLU
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Denizli ziyaretinde “sosyal belediyecilik” çalışmaları ile ön plana çıkan ve yine bir kadın başkan tarafından yönetilen Merkezefendi Belediyesi’ne gelecek. Ve burada “Ucuz  Halk Ekmek Projesi, 320 bin nüfuslu ilçede yeni doğan tüm bebeklere ücretsiz çocuk sütü projesi ve Kadın Emeği Kooperatifleri Projesi” ile  ön plana çıkan Başkan Şeniz Doğan’ın son olarak hayata geçirdiği “Dar gelirli ailelerin ilkokula ve ortaokula giden çocuklarına Ücretsiz Okul Yemeği Projesi’ni” yerinde inceleyecek. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ayrıca burada CHP’li Merkezefendi Belediyesi ile diğer dört CHP’li belediyenin de tamamladığı çok sayıda proje ve yatırımın açılışını yapacak.



KILIÇDAROĞLU’NUN İKTİDAR VAADİ KADIN
BAŞKAN ŞENİZ DOĞAN’LA GERÇEK OLDU!
Yaptığı her işte, yatırım ve hizmette “önce insan ve halk” diyen Denizli Merkezefendi’nin CHP’li Kadın Belediye Başkanı Şeniz Doğan dar gelirli ailelerin ilkokul ve ortaokula giden çocukları için “ücretsiz okul yemeği uygulaması başlattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Biz iktidara geldiğimizde Türkiye'de hiçbir çocuk geceleri karnı aç bir şekilde yatağa girmeyecek” sözünden esinlenerek böyle bir uygulama başlattıklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan.



BU BELEDİYE SINIRLARINDA HİÇBİR
ÇOCUK ARTIK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK
Başkan Doğan konuyla ilgili şunları söyledi; “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar maalesef en çok çocuklarımızı etkiliyor. Bu zor günleri birlikte atlatmak adına, Merkezefendi sınırları içerisindeki ilkokul ve ortaokullarımızda tespit ettiğimiz dar gelirli ailelerimizin çocuklarına, Aşevimiz’in hijyenik ve sağlıklı ortamında hazırlanan öğlen yemeklerini göndermeye başlıyoruz. Şunu da belirtmek istiyorum ki, bu proje beni hem üzüyor hem de sevindiriyor. Üzüyor; çünkü çocuklarımız yardım almadan, canlarının istediği her şeyi yiyebileceği bir ülkede yaşamayı hak ediyor. 
Sevindiriyor; çünkü okullarda gerçekten de beslenemeden evlerine gitmek zorunda olan birçok yavrumuza hep birlikte sahip çıkmış olacağız. Hiç endişeniz olmasın. Bu zor zamanları dayanışmayla, sevgiyle hep birlikte aşacağız.”



ÖDÜLLÜ BAŞKAN HOCA;
YÜKSEL KEPENEK
Evet, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu iktidar vaatlerini daha iktidar olmadan hayata geçirmeye başlayan Denizli’deki CHP’li Başkanlardan biri de Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek oldu. Honaz’da “sıfır borçlanma ve tamamen öz kaynaklarla yapılan projeleriyle” ön plana çıkan eski üniversite hocası (PAÜ) Başkan Kepenek, “insana yatırım ve halka hizmet” ilkelerinden hiç vazgeçmiyor. Yatırımlarında özellikle eğitim kurumları ve okullara verdiği desteklerle dikkat çeken Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek “okul duvarları, cami ve cemevi duvar tadilatları” ile de biliniyor. Ve takdir topluyor. Çiftçi ve üreticilere verdiği “Ata tohumları ve gübre” destekleri ile, kiraz ve üzüm üretimimin en önemli merkezlerinden biri olan Honaz’da üreticilere arka çıkarken, sosyal ve tarımsal projeleri ile de Türkiye genelinde önemli iki ödüle sahip.



O’ TÜRKİYE’NİN EN FAZLA İHRACAAT
YAPAN İLÇELERİNDEN BİRİNİN BAŞKANI
Sınırları içinde bulunan Denizli Organize Sanayi Bölgesi ve kiraz dış satımı sayesinde “Türkiye’nin en fazla ihracat yapan ve en çok vergi ödeyen” ilçelerinden biri olan Honaz’ın CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, böylesi önemli ve renkli bir ilçede başkanlık yapmanın kolay olmadığını da belirterek; “Göreve geldiğimiz günden bu zamana ilçemizin acil ihtiyaçlarını karşılamak için ekonomik yatırımlar yaptık. Çünkü ilçemiz çok sayıca çalışanı olan çok sayıda fabrikaya ve işyerine sahip. İhracat ve vergi ödemede rekortmen. Tarımda öncü, Turizm ve destinasyon merkezlerine sahip”dedi.

“İNSANA VE ÜRETİME YATIRIMI ÖNCELEDİK”
Başkan Kepenek, “İlçemizin sosyal yaşamına katkı sağlayacak hizmetleri önceledik ve bunu hayata geçirdiğimiz birçok tesis ve organizasyon ile gösterdik. Şimdi de yapımlarını tamamladığımız dört sosyal tesis, iki park ve yeşil alan, düğün salonu yenileme, mesirelik alanı düzenleme ile yol yapım ve asfaltlama projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Honaz Belediyesi olarak yollardan ulaşıma, tarımdan suya, sağlıktan çevreye kadar birçok yenilikçi hizmeti hayata geçirdik. Honaz’a hak ettiği hizmetleri vererek hem bölge halkını hem de yerli ve yabancı misafirlerimizi ilçemizin güzellikleriyle kucaklıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

YÜKSEL KEPENEK “ÇALIŞANLARINA EN YÜKSEK
PROMOSYONA”  İMZA ATAN BAŞKANLAR ARASINDA
Bu arada Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek çalışanların lehine Türkiye’de en yüksek promosyon ihalesini gerçekleştiren belediye başkanlarından biri oldu. Honaz Belediyesi tarafından bir süre önce düzenlenen maaş ve promosyon ihalesinde 15 bin 100 TL ile en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazanan Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş Honaz Şubesi ile Belediye arasında protokol imzalandı.

HONAZ’DA TAMAMLANAN 12
TESİSİ KILIÇDAROĞLU AÇACAK
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 13 Aralık Cuma günü Denizli’de gerçekleştireceği toplu açılış töreninde Honaz’da yapımı tamamlanmış aşağıdaki 12 belediye tesisini halkın hizmetine sunacak.“Kapalı Pazaryeri, Karaçay Sosyal Tesisi, Akbaş Sosyal Tesisi, Aydınlar Sosyal Tesisi, Yokuşbaşı Sosyal Tesisi, Menteşe Sosyal Tesisi, Kızılyer Güllü-Himmet Bozdemir Gündüz Bakımevi, Sulama Suyu Sondajları, Ovacık Parkı, Kaklık Parkı, Emirazizli Parkı, Çayboğazı Parkı..” Öte yandan Honaz’da temeli atılan Honaz Belediyesi Kocabaş Hacı Feriştah-Hacı Mehmet Ali Sorkun Gündüz Çocuk Bakımevi’nin yapımı da sürüyor.
fixed-whatsapp-icon