Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

557 Yazı

(EKOPOLİTİK) BU BAŞKANIN DEĞERİNİ, BİR “İL BAŞKANI” ANLAYAMADI!

**CHP İL BAŞKANI, CHP’Lİ BELEDİYE
    BAŞKANI’NI BOYKOT MU EDİYOR?

**SİYASETTE BÖYLESİ NE GÖRÜLDÜ, NE DUYULDU! DENİZLİ’DE CHP İL BAŞKANI BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL KEPENEK’İN HİÇBİR ETKİNLİĞİNE VE PROGRAMINA KATILMIYOR, HİÇBİR ORGANİZASYONUNDA YER ALMIYOR VE ADETA BAŞKAN KEPENEĞİ BOYKOT EDİYOR…




Honaz’ın CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek “sosyal belediyecilik” programı kapsamında adeta atağa geçti. Bu kapsamda ilçenin Akbaş, Karaçay, Yokuşbaşı ve Emirazizli Mahalleleri’nde doğrudan halka yönelik “çok amaçlı sosyal tesis” olarak planlanan projelerin startını veren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ilk temeli 5 Aralık tarihinde Akbaş’ta attı. Akbaş Mahallesi Sosyal Tesisi’nin temel atma töreninden bir hafta sonra Başkan Kepenek bu kez de; 12 Aralık’ta Karaçay Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi. Şimdi sırada 19 Aralık’ta Yokuşbaşı sosyal tesisi ve ardından Emirazizli projelerinin temellerinin atılacağı törenler var.



İŞTE BAŞKAN, İŞTE SOSYAL BELEDİYECİLİK
Sosyal tesis projeleri ile ilgili bir açıklama yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, "Bu mahallelerimizde de sosyal tesis yoktu. Ve böyle çok amaçlı tesislere büyük  ihtiyaç vardı. Bu yeni projemiz ile Akbaş, Karaçay, Yokuşbaşı ve Emirazizli Mahallelerimize hem kapalı pazaryeri olarak kullanılabilecek; hem de düğün, sünnet, mevlid gibi etkinliklerin yapılabileceği, içerisinde taziye evi, mutfak, kafe ve büfe türü iş yerlerinin de bulunacağı çok amaçlı sosyal tesisleri kazandıracağız. Bunun yanında vatandaşlarımızın oturup vakit geçirebileceği kıraathane ile özellikle çocuklarımızın rahat ve güvenli bir ortamda oyunlarını oynayabileceği çocuk oyun alanları ile parklar ve yeşil alanlar da tesislerimizin içinde olacak. Teme atmaları hızlı bir şekilde yapıyoruz. Tesisleri 2022 yılı içinde de eş zamanlı olarak tamamlayıp açmayı düşünüyoruz. Hem pazarcı esnafımız nitelikli, sağlıklı ve modern altyapılı pazaryerlerinde  işini yapacak, aynı zamanda da vatandaşlarımız çok nitelikli ve güzel yerlerde alışverişlerini yapabilecek. Bu yeni proje ile birlikte pazar yerlerimiz yalnızca alışveriş yapılan merkez olmaktan çıkararak sosyal ve kültürel açıdan ihtiyaçların da karşılandığı sosyal tesisler olarak da işlev yürütecek. Şimdiden ilçemize ve Denizli’ye hayırlı olsun" dedi.



KILIÇDAROĞLU’NDAN “SELAM” GETİRDİ
Akbaş Mahallesi’nde 5 Aralık’ta gerçekleştirilen ilk açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, bazı CHP İlçe Başkanları, mahalle muhtarları, Honazlı ve Akbaşlı vatandaşlar katıldı. Törende halka seslenen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçeye verdikleri yatırım sözlerini bir bir gerçekleştirdiklerini belirtti ve coşkulu bir konuşma yaptı. Ve bu projelerle ilgili desteklerinden dolayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca’ya Honaz halkı adına teşekkür etti.



Akbaş’taki temel atma törenine katılan ve geçtiğimiz hafta düzenlenen Karaçay temel atmasına online bağlantı ile dahil olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “Honazlıları selamlıyorum. Honaz’daki seçimin kaderini biliyorsunuz Akbaş belirledi. Honaz’ın tüm mahalleleri bizim için çok önemli. Ben buraya gelmeden önce  Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na Mersin mitingine katılamayacağımı, Akbaş’taki törene katılacağımı söyledim. Kendisi de siz Akbaşlılara, Honazlılara selam söyledi. Size Sayın Kılıçdaroğlu’dan bol bol selam getirdim. Biz sizler için varız. Akbaş isteyecek, Honaz isteyecek, Denizli isteyecek biz yapacağız” diye konuştu.



BU ÇOK AMAÇLI TESİSLERDE NELER VAR?
Honaz İlçesi mahallelerinde temeli atılan çok amaçlı sosyal tesislerde; modern pazaryerleri, kafeler, taziye odaları, mutfak ve iş yerleri ile tuvaletler bulunacak. Sosyal Tesis kapalı alanlarının çevresinde ise çocuk oyun parkı, yeşil alan ve otoparklar bulunacak. Özel sektörün ve üreticinin yatırımlarını destekleyecek, yaşam ortamlarını iyileştirecek Sosyal Tesis Projeleri tamamlandığında mahallelerin yaşam standartlarına da olumlu katkı sağlanmış olacak.



CHP İL BAŞKANI, CHP’Lİ
BAŞKANI BOYKOT MU EDİYOR?
Şu sıralar Honaz’da her hafta yerel yönetimin organize ettiği bir temel atma töreni, açılış veya bir etkinlik var. Honaz’ın CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek yılın son günlerinde plan ve projelerini bir bir hayata geçiriyor. Başkan Kepenek’in “Çok Amaçlı Sosyal Tesis Projeleri” ise işlev ve içerik açısından tam birer toplum projesi ve merkezi özelliği taşıyor. Ve Honaz Belediye Başkanı ilçesinin her mahallesine bu örnek merkezlerden en az birer tane kazandırmayı düşünüyor.



Evet.. Honaz’daki bu açılış ve törenlere fırsat buldukça CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca dahil CHP Denizli’nin bir çok önemli ismi katılıyor ve hazır bulunuyor. Ancak, CHP Denizli Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Honaz’daki hiçbir belediye etkinliğinde yer almıyor ve katılmıyor. Çeyrek asır sonra Honaz’a CHP’nin ve solun bayrağını diken, yıllardır yapılamayanı yapan ve en güçlü döneminde Turgut Devecioğlu gibi bir Başkanı deviren Başkan Yüksel Kepenek ilçe halkı tarafından da çok seviliyor ve projeleri tam destek alıyor. Peki, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu CHP’nin bu başarılı ve çalışkan Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in değerini niye bilmiyor, bilemiyor, ya da anlamak ve bilmek istemiyor? Yoksa; CHP İl Başkanı Çavuşoğlu Honaz Belediyesi ve CHP’li Başkan Kepenek’i boykot mu ediyor?

BU BAŞKANIN KIYMETİNİ, BİR
CHP İL BAŞKANI” BİLEMEDİ!
Ne diyelim; “Bu CHP’li Belediye Başkanının kıymetini Bir CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu anlayamadı! Biz de “Bu Başkanın kıymetini bir o İl Başkanı bilemedi!” sözünü bilemedik ve bir türlü anlayamadık. Sanırım kronikleşen ve CHP Denizli’ye zarar veren bu sorunu CHP Genel Merkezi çözecek. Bekleyip göreceğiz…
fixed-whatsapp-icon