Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

464 Yazı

(EKOPOLİTİK) BEŞ MAHALLE O MİTİNGTE COŞTU, ANKETLERDE PEKDEMİR ÖNE KOŞTU!

**‘ZOLAN’LI ADAYLAR’DAN MİTİNG GİBİ BULUŞMALAR!



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Zolan ziyaret ettiği ilçeler ve mahallelerde coşku ile karşılanıyor. Ve her biri mitinge dönüşen toplantılar yapıyor.



Başkan Zolan Denizli’nin en büyük ilçesi Pamukkale’ye ayrı bir önem verirken, AK Parti Adayı Halil Pekdemir’in anket sonuçlarına göre öne geçtiği ve Ali Rıza Ertemur ile Türkay Berberoğlu’nu geride bıraktığı belirtildi. Pamukkale İyi Parti Adayı Berberoğlu’na CHP ve AK Parti’den oy geçişleri görüldüğü de anketlerde ortaya çıkan diğer bir sonuç. 





BAŞKAN ZOLAN’IN KATILDIĞI HER
TOPLANTI MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR!
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ilçe ve mahallelerde “yanında bir ilçe belediye başkan adayı ile birlikte” katıldığı bütün toplantılar adeta birer mitinge dönüşüyor. Evet, Başkan Zolan geçtiğimiz gün çıktığı ilçe programlarında; Çal ve Çivril ilçelerinde yine coşkulu bir toplantıya başkanlık etti. Kalabalık karşılama Başkan Zolan’ı da mutlu etti. Zolan, “Yaparsak yine birlikte yaparız el ele verdik mi aşamayacağımız engel varamayacağımız hedef yoktur. İnşallah kazanan Denizli’miz olmaya devam edecek” dedi. 



ÇAL VE ÇİVRİL ZOLAN’IN YÜZÜNÜ HEP GÜLDÜRÜYOR
Başkan Osman Zolan’ın Çivril ilçesinin Kıralan Mahallesi ile başlayan ziyaretine Cumhur İttifakı Çivril Belediye Başkan Adayı Dr. Gürcan Güven, AK Parti Çivril Başkanı Halil Ertuğrul ve beraberindekiler katıldı. Zolan Çivril ilçe ziyaretinin ardından Çal ilçesinde Çal 3. Etap Toplu Konutları’ndaki atıksu arıtma tesisi işletmesinin Büyükşehir Belediyesi DESKİ’ye devredilmesi programına katıldı. Osman Zolan’a Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, AK Parti Çal İlçe Başkanı Alper Çağatay Halatçı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli’nin 19 ilçesi 616 mahallesinde hizmet destanları yazdıklarını belirten Başkan Osman Zolan, bu programa katılımlarından dolayı da tüm hemşehrilerine teşekkür etti. 



“EFSANE BAŞKAN” GERİ DÖNDÜ!
Denizli’de 7 yıl İl Genel Meclisi Başkanlığı yapan Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Pekdemir, İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde hizmet yağdırdığı kırsal yerleşimlerde davul ve zurnayla karşılanıyor. 2004-2011 yılları arasında İl Genel Meclisi Başkanlığı yapan ve özellikle de Pamukkale Ovası’ndaki köy ve mahallelere önemli yatırımlar getirilmesini sağlayan Pekdemir “Beni 2004-2011 yılları arasında görev yapan muhtarlara ve azalarına sorun. Benim İl Genel Meclisi Başkanlığım dönemimde neler yaptığımı onlar çok iyi bilirler” dedi.



Pamukkale İlçesi’nin kırsaldaki mahallelerini karış karış gezen AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’i vatandaşlar bağrına bastı. Pekdemir, sırasıyla Güzelköy, Kocadere, Eldenizli, Irlıganlı, Küçükdere, Yeniköy, Korucuk, Goncalı ve Karakova’daki vatandaşlarla buluştu ve tek tek projelerini anlatarak neler yapmak istediğini ve nasıl bir Pamukkale hayal ettiğini anlattı.



Karokova sakinleri ise Pekdemir’i davul-zurna ile karşıladı. Öte yandan Halil Pekdemir’in anket sonuçlarına göre öne geçtiği ve Ali Rıza Ertemur ile Türkay Berberoğlu’nu geride bıraktığı belirtildi. Pekdemir’in oy oranının yüzde 45,2 olduğu da belirtildi. Pamukkale İyi Parti Adayı Berberoğlu’na CHP ve AK Parti’den oy geçişleri görüldüğü de anketlerde ortaya çıkan diğer bir sonuç. 



AKTEPE MİTİNGLE COŞTU,
HALİL PEKDEMİR ÖNE GEÇTİ
Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Aktepe’de Mahalle Buluşması yaptı. Karşıyaka, Sevindik, Aktepe, TOKİ Evleri ve Akvadi’den binlerce Pamukkale sakininin akın ettiği buluşma, mitinge dönüştü. Pekdemir, “Pamukkale’de değişimi 6 ay içinde göreceksiniz. Bu da size Halil Pekdemir sözü” diye konuştu. 31 Mart Yerel Seçimleri’nin belki de en büyük gövde gösterilerinden biri Halil Pekdemir’in Aktepe Mahalle Buluşması’nda gerçekleştirildi.



Görülmemiş ilgi, buluşmayı bir mitinge dönüştürürken, Halil Pekdemir 5 Mahalle’den seçmene seslendi, projelerini anlattı. Pekdemir’in Aktepe’de gerçekleştirdiği coşkulu buluşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gibi isimlerin yanı sıra AK Partili  vekiller, il ve ilçe yöneticileri ile MHP kurmayları da destek verdi. Dev buluşmada seçmene seslenen Halil Pekdemir, “Biz dersimize çalıştık. Notlarımızı aldık. Pamukkale’de yepyeni bir dönem başlıyor. Bu kardeşiniz, herkesin ulaşabildiği bir başkan olarak, belediyeyi ortak akılla yöneterek Pamukkale’nin tüm çehresini düzeltecek” diye konuştu.



FETHİ AKCAN’DAN ŞIK HAREKETLER!
Çal Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan adayı Fethi Akcan, çıktığı Pazar ziyaretinde CHP ve Vatan Partisi’nin standını ziyaret edip, başarı diledi. Başkan Akcan, “31 Mart’ta kazanan bu memleketin  evlatları, yani Çal olacak” dedi. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, adaylar tempoyu daha da arttırırken, toplumsal barış adına olumlu gelişmeler de oluyor. 



RAKİP STANTLARINI ZİYARET ETTİ, TOPLUMSAL BARIŞA KATKI YAPTI
Çal Belediye Başkan Adayı Fethi Akcan, Belediye meclis üyesi adayları, MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi, AK Parti İlçe Başkanı Alper Çağatay Halatçı ile birlikte ilçede pazartesi günleri kurulan pazarı gezdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akcan, CHP ve Vatan Partisi’nin Atatürk Parkı önünde açtığı standı ziyaret etti. Rakiplerine başarı dileyen Akcan, “31 Mart’ta kazanan Çal olacak. Vatan hainleri dışında bu memleketin hepsi kardeştir. Çal’da da bizler aynı sokağın çocuklarıyız. Siyaseten rakibiz ama asla düşman değiliz. Seçimde kazanan bu memleketin bir evladı olacak. Herkeste sandıktan çıkan sonuca saygı duyacak” diye konuştu.

fixed-whatsapp-icon