Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

470 Yazı

(EKOPOLİTİK) 25 YIL SONRA BAŞKAN VE İLK SÖZÜ "ÖNCE İNSAN!"

**EFSANE BAŞKAN MARIM; ÇEYREK YÜZYIL SONRA ÇAVUŞOĞLU'NA VEKALETEN İKİ GÜN BAŞKAN!

**ALİ MARIM'DAN 25 YIL SONRA "BAŞKAN KONUŞMASI!"




Denizli'nin unutulmaz "efsane" belediye başkanlarından Ali Marım tam 25 yıl aradan sonra, "CHP Belediyeciliği Çalıştayı" için Ankara'ya giden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoglu'nun yerine resmi bir belediye etkinliğinde sahne aldı. Ve Başkan Çavusoğlu'nun yerine vekaleten de olsa çeyrek yüzyıl sonra "Denizli Belediye Başkanı" olarak Denizli'lilere seslendi. Başkanvekili Marım, "Yatırımların en büyüğü insana yatırımdır. Belediyemiz sanata ve kültüre her zaman, her şeyden daha fazla ağırlık verecektir" dedi.



YILLAR SONRA BAŞKAN VE İLK SÖZÜ "ÖNCE İNSAN!"
Başkanlık yaptığı 10 yılda(1989-1999)Denizli'yi adeta Kültür Sanat ve Tiyatro'nun Başkenti yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Marım etkinlikte çeyrek yüzyıl aradan sonra yaptığı konuşma ile büyük alkış aldı. Neden mi? Çünkü Marım'ın konuşmasında "insana yatırım ve önce insan" vurgusu vardı.



CHP'Lİ BÜYÜKŞEHİR İLE İLK 23 NİSAN COŞKUSU!
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için hafta başından itibaren bir dizi etkinlik düzenledi. Bu etkinliklerden biri olan Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ve Orkestrası'nın konseri, muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Program, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi ve çok sayıda davetli ile vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Çocuk Korosu üyesi çocuklar, seslendirdikleri şarkı ve türkülerle izleyicileri adeta büyüledi. Yetenekleri ve performanslarıyla izleyicileri adeta coşturan çocuklar, 23 Nisan ruhunu en güzel şekilde yansıttılar. Davetliler, çocukların performansına eşlik ederek coşkuyu artırdılar ve birlikte şarkılar söyleyerek bayramı kutladılar.



MARIM BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU'NUN SELAMINI ILETTİ!
Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Marım gecenin sonunda konsere katılan herkese teşekkür ederek, bu özel programa emek veren başta çocuklar olmak üzere herkesi tebrik etti. Ailelere de teşekkür eden Marım, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun şehir dışı programı nedeniyle konsere katılamadığını ifade ederek, çocuklar ve ailelerin her birini yürekten kutladığını iletti. Ve, "Çavusoğlu Başkanımız bugün sizlerin yanında olamadı. Ancak her zaman gençlerin, çocukların ve kültür sanatın yanında" dedi.





“YATIRIMLARIN EN BÜYÜĞÜ İNSANA YATIRIMDIR”
Marım konuşmasına şöyle devam etti: "Yatırımların en büyüğü insana yatırımdır. Bizler, yolunda yürüdüğümüz, bize ışık tutan, bu cumhuriyeti kuran, gençlerimizin gelecekte yol göstericisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yolculuğumuza devam edeceğiz. Belediyemiz sanata ve kültüre her zaman, her şeyden daha fazla ağırlık verecektir" dedi.  Konuşmanın ardından Denizli Büyükşehir Başkanvekili Marım, konsere katılan çocuklara günün anısına hazırlanan madalyalarını takdim etti.



Evet, 25 yıl aradan sonra Başkan Çavuşoğlu'na vekaleten iki gün Denizli belediye başkanlığı yapan Ali Marım konuşma için sahne aldığı etkinlikte "Denizli halkının hasret kaldığı" sözleri etti. Ne diyelim; "Denizli'nin gözü aydın olsun. Kulaklar 20-25 yıl aradan sonra 'Önce İnsan' sözünü duydu.



GÜLİZAR BİÇER KARACA AVUKAT OĞLUNU ASKERE UĞURLADI!
TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca oğlu Ozan Karaca'yı, vatani görevini yapmak üzere bedelli askerlik statüsüyle askere uğurladı. İzmir'de avukatlık yapan Ozan Karaca'yı anne Gülizar Biçer Karaca ve babası Mehmet Karaca ile nişanlısı Ezgi Emrem ve ailesi Burdur'daki 58'inci Komando Eğitim Alay Komutanlığına teslim etti. Karaca'lara "hayırlı teskereler" diliyoruz.

fixed-whatsapp-icon