Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

462 Yazı

(EKOPOLİTİK) 15 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU!

**DSO’NUN YENİ HİZMET BİNASINDA SON VİRAJA GİRİLDİ, KEÇECİ’NİN HAYALİ GERÇEK OLDU, NİLGÜN HANIM DA UNUTULMAMALI! BU HİZMET BİNASINA MİNİ BİR SANAYİ MÜZESİ YAKIŞIR, KORONADAN ÇIKTI, VEKİL ÖK; POLİTİK SAHAYA KOŞTU, ALTIN MÜDÜR’E 41 KERE MAŞALLAH!

Denizli Sanayi Odası’nın İzmir Yolu üzerinde yapımı süren modern hizmet binası inşaatında son bir aya girildi. Ekim ayı içerisinde açılması planlanan yeni DSO binası ile Denizlili sanayici ve işadamlarına yakışan bir merkez hizmete girmiş olacak.



KEÇECİ’NİN 15 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLDU
Başkan Müjdat Keçeci, “DSO Başkanlığı görevine seçildiğim günden bu yana hayalimde böyle bir merkez vardı. Bu merkez 15 yıllık bir emeğin ürünü” dediği DSO Hizmet Binası kentteki bir çok ekonomik ve sosyal etkinlik ile “ağırlama, toplantı, konferans ve seminerlere” de ev sahipliği yapacak.



Yeni bina ile ilgili bilgi veren DSO Başkan Yardımcısı ve DSO İnşaat Komisyonu Başkanı Selim Kasapoğlu, “Denizli sanayisine yakışan, gösterişten uzak ancak fonksiyonel bir bina yapıyoruz. Mimari projemiz yarışma ile belirlendi. Brüt 4.500 metre kare inşaat alanına sahip olan binamız bodrum + 4 kattan oluşuyor. Yönetim Kurulu ve meclis toplantılarının yapılacağı toplantı salonları, 150 kişilik bir konferans salonumuz,  yer alacağı yeni binamızda hem üyelerimize daha kaliteli hizmet sunacağız hem de konuklarımızı Denizli sanayicisine yakışır bir şekilde ağırlayacağız.  Ayrıca yeni Denizli Stadyumu ve Emniyet Müdürlüğü sosyal tesisleri de bu bölgede yapılacak. Denizli Fuar alanı, Sinpaş Aqua City tesisleri, AVM ve konut alanının bulunduğu bu bölge şimdi DSO Hizmet Binası ile birlikte “taçlanmış” olacak” dedi.



Defalarca Anadolu’nun En Etkili İş İnsanları arasında gösterilen DSO Başkanı Müjdat Keçeci kollarına çok sayıda karpuz sığdıran çok yönlü aydın bir işadamı. En son Erbakır A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen ekonominin bu Denizlili aktörü; “İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, KOBİ Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (KOBİ A.Ş.) Başkanlığı, DSO Yönetim Kurulu Başkanlığı, TOBB Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeliği ve TOBB Sanayi Odaları Konsey Üyeliği” gibi önemli görevleri de yürütüyor. (Burada bir not düşmek gerekirse; Nihat Zeybekci’nin bakanlıkları dönemleri de dahil her önemli toplantı ve ziyarette “Abi, Denizli ekonomisini en iyi sen anlatırsın” diye öne çıkardığı Keçeci Denizli için her daim görevler üstlenmekten hiç erinmemiş ve yorulmamış bir ekonomi aşığı ve duayeni olarak dikkat çekmiştir) 



NİLGÜN KEÇECİ DE UNUTULMAMALI!
Bu arada Hukukçu Başkan Müjdat Keçeci’nin iş kadını ve sporcu eşi Nilgün Keçeci’den de söz etmeden geçmemek gerekir. Erikoğlu şirketlerinde ve iştiraklerinde yönetim kurulu üyeliği görevleri bulunan Nilgün Keçeci Tenis Veteran Milli Takımı’nda ülkemizi 7 kez uluslar arası turnuvalarda temsil etmiş Denizlili milli bir sporcumuz. Nilgün Keçeci ayrıca Türkiye Tenis Federasyonu Denizli İl Temsilcisi. DSO Başkanı Müjdat Keçeci de “tenis oynar, iyi yüzer ve hatta motoru (yelkenli tekneyi) maviliklere sürer!” ancak burada “pozitif ayrımcılık” yapacak olursak; Nilgün Hanım’ın sportif başarıları ve tenisi Denizli’ye sevdirmek için verdiği mücadelesiyle boy ölçüşmesi epey zordur!



BU HİZMET BİNASINA MİNİ
BİR SANAYİ MÜZESİ YAKIŞIR
Evet ve de kısacası Denizlili sanayicinin ve Müjdat Keçeci’nin yıllardır hayalini kurduğu hizmet binası, yani Denizli Sanayi Odası binasının açılışı için şu günlerde geri sayım başladı. DTO, DTB vb. oda ve STK’lar merakla bu açılışı bekliyor. (DENİB, DEGİAD ve Esnaf Odaları Birliği’nin bina ve merkezleri zaten var) Yalnız bu güzelim merkezin bir eksiği var! Ne mi? Bir minik Manifaktür yani Denizli Sanayi Müzesi. Bu yeni binanın çatısı altında Denizli’de sanayinin gelişimini, 100 yılını anlatan, canlandıran ve etnografik avadanlıklarla örnekler sunan bir müze çok yakışırdı. Bizden söylemesi…



KORONADAN ÇIKTI,
POLİTİK SAHAYA KOŞTU
15 gün önce korona testi pozitif çıkan AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök 2 haftalık karantinanın ardından politik sahalara yeniden döndü. İlk kez önceki gün AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte boy gösteren Nilgün Ök;  AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Denizli Valisi Ali Fuat Atik'i makamında ziyaret etti. Ardından da Muharrem Ayı nedeniyle Güzelköy Cem Evi'nin düzenlediği Aşure hayrına katıldı.



ALTIN MÜDÜR’E 41 KERE MAŞALLAH!
Aile ve Sosyal Politikalar eski Denizli İl Müdürü Ahmet Altın 41 yıllık memuriyet ve bürokratlık görevlerinin ardından emekli oldu. Son dönemde Ankara’da Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Ahmet Altın  devlet memuru olarak 41 yıl hizmet verdi. TBMM’de AK Parti kurucularından Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan’ın da uzun süre danışmanlığını yürüten eski İl Müdürü Ahmet Altın, Denizli’de protokol programı sunumlarının da değişmez ismi olarak tanınıyor. Altın; 41 yıllık devlet memurluğu boyunca; öğretmenlik, idarecilik, TBMM'de müşavirlik, 5 yıl Bakanlıkta müdür kadrosu ile bürokratlık ve 11 yıl da Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü olarak görev yaptı. Altın’ın görev yaptığı süre boyunca aldığı 50'ye yakın takdir ve teşekkür belgesi de var.
fixed-whatsapp-icon