Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

462 Yazı

(EKO-POLİTİK) BÖCEĞİN DELİLİ; SES KAYDI

BU SES KAYDI; “BAŞKAN KEPENEK’İN MAKAM ODASINDA DİNLEME CİHAZI ÇIKTI” İDDİASININ DA NET İSPATI OLDU!

Başkan Yüksel Kepenek’in 23 Şubat 2021 tarihli “makam odamızda böcek bulduk” açıklaması, 1 Mayıs 2021’de sosyal medyada paylaşılan 6 dakikalık fotoğraflı gizli ses kaydı klibi ile adeta “bingo” oldu. İnternet üzerinden servislenen bu ses kaydı; ‘Başkan Kepenek’in makam odasında dinleme cihazı çıktı’ haberinin de adeta kanıtı halini aldı.




VE BÖCEK OLAYI KANITLANDI

Denizli’de 30 Nisan’ı 1 Mayıs’a bağlayan gece Honaz Gündem isimli bir facebook kullanıcısı tarafından sosyal medyada paylaşılarak; Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepeneğe ait olduğu iddia edilen ses kaydı, bundan 3 ay önce Honaz Belediye Başkanlığı makam odasında bulunan‘dinleme cihazı’nın da ispatı ve net delili oldu. Honaz’ın CHP'li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 23 Şubat 2021 tarihinde makam odasındaki iç hat telefonu içerisine yerleştirilmiş ‘böcek’ tabir edilen bir dinleme cihazı bulmuş ve bu olayı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile tüm kamuoyuna duyurmuştu.



Başkan Kepenek “Hakkımda sosyal medyada piyasaya sürülen ses kaydı komplosu o dinleme cihazı ile ilgili benim kaygılarımın ne kadar gerçekçi olduğunu net bir şekilde ortaya koydu. Her yerde dinleme cihazı varmış. Böylece şu tescillenmiş oldu; böcek her yerde. Ve bu bana yapılmak istenen FETÖ yöntemi bir komplodur’ dedi.



Başkan Yüksel Kepenek’in 23 Şubat 2021 tarihli “makam odamızda böcek bulduk” açıklaması, 1 Mayıs 2021’de sosyal medyada paylaşılan 6 dakikalık fotoğraflı gizli ses kaydı ile adeta “bingo” oldu. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan bu ses kaydı; ‘Başkan Kepenek’in makam odasında dinleme cihazı çıktı’ haberinin de adeta kanıtı gibiydi. Honaz Belediye Başkanlığı makam odasında bulunan cihaz Ankara’daki Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı Laboratuvarına incelenmek için gönderilirken, Başkan Kepenek’le ilgili vizyona konulan son iddia ilk olayın da bir kanıtı haline geldi.



KEPENEK: “BU SES KAYDI BÖCEK
OLAYININ TESCİLİ OLDU!”
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek “makam odasında dinleme cihazı bulunmasından, sendikalara küfür iddiasına kadar uzanan” olaylar zincirini Denizli Metropol’e konuştu.  2-3 ay arayla gelişen iki olay la ilgili soruşturma ve araştırmalar devam ederken, Başkan Kepenek olayla ilgili gelişmeleri şöyle anlattı; “Son yaşadığım olaylar, o dinleme cihazı ile ilgili benim kaygılarımın ne kadar gerçekçi olduğunu ortaya koydu. Dinleme cihazı sadece odada yokmuş, benim toplantılarımda yanımda olan insanlarda da varmış. Bu son paylaşımlar bunu gösterdi. Her yerde dinleme cihazı var. Bireylerin üzerinde de ortamlarda da var. Bu cihazı bulunca emniyete başvurduk. Ankara’ya gönderildi. 4 ay oldu. Uzmanlar üzerinde çalışıyorlar. Sonuç bekliyoruz. Diyelim dinleme cihazı çıktı. O zaman soralım, kimlere servis yaptı, kimlere bu bilgiler aktarıldı. Benim kimseden gizlim saklım yok. Göreve geldikten sonra müfettişler geldi inceleme yaptı. Hiçbir yasa dışı bir durumla karşılaşmadılar. Mülkiye kontrolörü geldi. İnceleme yaptı. Bize giderken teşekkür yazısı verdi. 25 koli evrağımız Sayıştay denetiminde. İki kez de meclis denetleme komisyonu denetiminden geçtik. Şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşılmadı. Ben hata yapmaktan korkmam, üretememekten korkarım. Şu tescillendi; böcek her yerde. Bu bir FETÖ yöntemidir. Cumhurbaşkanımız ve Hükümet bunun çok acısını yaşadı 15 Temmuz’da. Bizim önceki Genel Başkanımız Deniz Baykal yaşadı bu sorunu” diye konuştu.



KARACA: “FETO TARZI KAMPANYA”
Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ise “Başkanımız Yüksel Kepenek ile ilgili komplo ve provakasyon girişimleri olmuştur. İki olay da şu anda adli yargı aşamasındadır. Dinleme cihazı olayı ve şimdi de bu ses kaydı ile Başkanımız hakkında Feto tarzı bir kampanyalar serisi içine girişilmiştir” dedi.



HONAZ BELEDİYESİ HALKLA İLİŞKİLER’DEN AÇIKLAMA;
Bu arada Denizli Metropol’de 1 Mayıs’ta yayınlanan,”Bu başkanlar örnek olsun! Honaz’ı bırak; Ovacık, Tunceli, İzmir ve Merkezefendi’ye bak!” başlıklı köşe yazımızdan sonra Honaz Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi ve Denizlili tanınmış mimar-yazar Süleyman Boz’dan iki yazılı mesaj aldık. Honaz Belediyesi Halkla İlişkiler’den gelen mesajda şu şekilde idi; “Mustafa Kaya abinin yazmış olduğu son yazıda bahse konu olan bilanço afişlerinin belediye binasına asılması, maaş farklarının giderilmesi anlamında toplu iş sözleşmesi, yılda 2 kez 10'ar yevmiye ikramiye ve iki dini bayramda 500 er lira ikramiye ve buna benzer faaliyetler bir süre öncesinde yapıldı. Aşağıda bu faaliyetlerin haber linklerini görebilirsiniz. Honaz Belediyesi haftalar önce zaten örnek olmuştu.. Saygılar.” Honaz Belediyesi’nin bilançosu belediye binasına asıldı (Denizli Haber), Honaz Belediyesi çalışanlarına ikramiye müjdesi(Deda Haber), Honaz Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı(Denizli 24 Haber)..



SÜLEYMAN BOZ’DAN MEKTUP VAR
“Sevgili Mustafa Kaya; Honaz Belediye başkanına karşı ardı arkası kesilmeyen, belli odaklarda planlanan, tasarlanan  çok sistemli, kararlı bir yıpratma  saldırı  çalışmaları var. Yerinde incelemeden, başkanla, halkla konuşmadan kaleme alınan bu tür yazılar CHP’li başkanı yıpratmaya  çalışanlara destek anlamına gelir. CHP, Honaz’da İstanbul seçimlerinin önsözünü yazdı. Gayet de başarılı belediye hizmetleri yapıyor.  Yüksel Kepenek aile olarak, akademisyen olarak, sosyal demokrasinin neferi bir üye olarak çok gayretli cefakar çalışmalar içinde. Kendisine destek olunması gerekir.  CHP Denizli İl Başkanlığı Honaz'ı pilot belediye ilan edip il yönetiminden yardımcılarını görevlendirip orayı boş bırakmamalı. Politik, stratejik, psikolojik, kriminal saldırılara karşı başkan ve yönetimini, belediyeyi koruyucu politikalar ve icraatlar içinde olmalı. Yapılan yıpratma ve dezenformasyon halka anlatılıp halkın desteği çoğaltılmalı.. Konuyu bir de bu yönlerden analiz  etmende yarar var Mustafa Kaya..”

İSTANBUL’UN GELİŞİ HONAZ’DAN BELLİ OLMUŞTU
Evet, Süleyman Boz’un da bahsettiği gibi; 2019 yılında İptal edilen ve yeniden yapılan yerel seçimlerden ikisi Honaz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri idi. Ve Honaz seçimini büyük bir farkla kazanan CHP’li Yüksel Kepenek’in Başkanlığının ilan edilmesinin ardından, “İstanbul’un gelişi, Honaz’dan belli oldu” başlıklı bir köşe kaleme almıştık. Ne diyelim, burası artık sözün bittiği yerdir. (Ancak; Yüksel Kepenek makam odasında iç hat telefonlarına yerleştirilen dinleme cihazını bulduğunda partisinden ve Denizli’deki belediye başkanı arkadaşlarından yeterli desteği almış mıdır? İşte onu pek bilemiyoruz…)
fixed-whatsapp-icon