Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

464 Yazı

CHP İL BAŞKANI VALİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ, PAMUKKALE ÜÇ BÜYÜKELÇİ AĞIRLIYOR!

CHP İL BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU'NDAN VALİ ATİK'E ÇEVRE DUYARLILIĞI TEŞEKKÜRÜ! ÜNLÜ TURİZMCİ KARAMANLIOĞLU; 3 ÜLKENİN ANKARA BÜYÜKELÇİSİNİ PAMUKKALE'DE AĞIRLIYOR!



CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu bölgelerinde açılan taş ocağına direnen Güzelpınarlı köylüleri dinleyip maden faaliyetlerini sonlandıran ve “Ben sizin hakkınızı yedirtmem. Yanınızdayım” diyen Denizli Valisi Ali Fuat Atik'e teşekkür etti. Ve, "Böyle çevreci bir karara imza atan Valimizi Denizli adına alkışlıyoruz" dedi.




CHP İL BAŞKANI’NDAN VALİ’YE TEŞEKKÜR
İl Başkanı Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu görüşlere yer verdi; “İlk günden beri takipçisi olduğumuz Güzelpınar’da yapılmak istenen taş ocağı tesisleri ile ilgili faaliyetin durdurulması ve makinelerin geri çekilmesi talimatı veren Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e çevreye göstermiş olduğu duyarlı davranışı nedeniyle teşekkür ederim.”



3 ÜLKENİN BÜYÜKELÇİSİNİ AĞIRLIYOR!
Pamukkale'nin gönüllü turizm elçisi ünlü turizmci Abdurrahman Karamanlıoğlu Haziran ayında Denizli'de sırasıyla; Hindistan, Singapur ve Güney Kore Büyükelçilerini ağırlayacak. Pamukkale Colossae Otel ve Ankara Ramada Otel Yönetim Kurulu Başkanı Karamanlıoğlu 4 Haziran Cuma günü Hindistan'ın Ankara Büyükelçisi Sanjay Kumar Panda’yı, 13 Haziran’da Singapur’un Ankara Büyükelçisi A. Selverajah’ı ve 19 Haziran tarihinde de Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Lee Won Ik’yı Pamukkale’deki otelinde konuk edecek.



Turizm yatırımcısı Abdurrahman Karamanlıoğlu büyükelçiler için sahibi olduğu Colossae Termal Otel’de Hindistan, Singapur ve Kore mutfağına özel menüler hazırladıklarını da belirtti. Karamanlıoğlu, “Biz dünyanın neresinde olursa olsun tüm uluslararası turizm fuarlarına katılıyor ve Pamukkale ile Türkiye’nin tanıtım bayrağını her yerde taşıyor ve dalgalandırıyoruz. Ülkemizde görev yapan birçok ülkenin diplomatlarını da Denizli’ye davet ederek Pamukkale’yi tanıtıyor ve anlatıyoruz” dedi.



GÜRLESİN’LERİN MUTLU
GÜNÜ 4 HAZİRAN’DA
Pamukkale eski Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin kızı Saadet Gürlesin’i evlendiriyor. Kayalar Düğün Salonu’ndaki düğün ve nikah töreni 4 Haziran Cuma günü saat; 17.00 ile 20.00 arasında gerçekleştirilecek. Törende; Derya-Hüseyin Gürlesin’in kızları Saadet Gürlesin ile Aydan-Mahir Kapucu’nun oğlu Sinan Kapucu yeni ve mutlu bir hayata adım atacak. Düğünde Denizli’nin iş ve politika dünyasının önde gelen isimlerinin bulunması bekleniyor. Genç çift Saadet ve Sinan Kapucu’yu şimdiden kutluyoruz. Mutluluklar…  



ESKİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ
TEKİN KIZINI EVLENDİRİYOR
Denizli Özel Odak Hastanesi Sorumlu Müdür Yardımcısı ve eski Denizli İl Sağlık Müdürlerinden Dr. Mahmut Tekin 5 Haziran Cumartesi günü kızı Gülnur Tekin’i evlendiriyor. Liva Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilecek düğün ve nikah töreninde Nurhan-Mahmut Tekin’in kızı Gülnur Tekin ile Gülsüm-Adnan Özsoy’un oğlu Atakan Özsoy dünyaevine girecek. Gülnur ve Atakan Özsoy’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (Düğün saati; 17.00)

fixed-whatsapp-icon