POLİTİKA

ZEYBEKCİ “SANMAYIN BİRAZ PASLANDIK…”

ZEYBEKCİ “SANMAYIN BİRAZ PASLANDIK…”
Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Pamukkale İlçe Kongresi’nde konuştu. Dikkat çekici açıklamalar yapan Zeybekci, son zamanlarda alanlara pek çıkmadığı için heyecan içinde olduğunu belirterek, önemli mesajlar verdi.

AK Parti Pamukkale İlçe Kongresi’nde konuşan Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti ile birlikte Denizli’de yaşanan değişimi anlattı.

“GÜRLESİN BAŞLATTI, ÖRKİ BİTİRDİ”
Denizli’nin bugün parmakla gösterilen vizyon bir kent olduğuna dikkat çeken Zeybekci “2004 yılında yola çıkarken, Denizli’nin dünya şehri olacağını söylemiştik. Denizli’de ve Türkiye’de verdiğimiz bütün sözleri tuttuk. Türkiye’nin her yerinde başı dik, alnı açık yürüyecek tek parti AK Parti’dir. Bunu birlikte gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz yıllardaki Denizli ile şimdiki Denizli arasında çok fark var. Nereden nereye geldik. Dün akşam eve giderken, karşıda bir ışık bir aydınlanma var. Millete hizmet etme noktasında çalışıyoruz. Bu bir bayrak yarışı. Bakın Gürlesin başlattı, Örki ışıklandırdı ve bitirdi” diyerek Pamukkale Seyir Tepesi Projesi’nin geldiği son noktayı partilileri ile paylaştı.



“MİLLETİN İSTİKLALİ VE İSTİKBALİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti’nin Denizli’de hizmet destanı yazdığını ve yazmaya da devam edeceğini kaydeden Zeybekci, şimdiye kadar yapılanları kısaca anlatırken “Biz birbirimizi seçme şansı olmayan kardeşleriz. Bu milletin İstikbali ve İstiklali için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“KILIÇDAROĞLU’NUN İKTİDARA GELME GİBİ BİR NİYETİ YOK”
Konuşmasında dış politika ile ilgili de tespitlerini aktaran Zeybekci, CHP ve Genel Başkanı Kılıçdaroğlu  ile ilgili de konuştu. Zeybekci “Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidara gelme gibi bir niyeti yok. Kemal Klılıçdaroğlu’nun tek iktidar kavgası CHP’de iktidarda kalmak. Onun ülkenin iktidarına gelme gibi bir derdi yok” dedi.



YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

Sözlerinin sonunda AK Parti Pamukkale 3. Kongresinin hayırlı olmasını dileyen Nihat Zeybekci “Başta Uğur Gökbel olmak üzere şimdiye kadar görev yapan tüm önceki dönem başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. Allah onlardan razı olsun” dedi.



ZEYBEKCİ MESAJ VERDİ

Son zamanlarda alanlara pek çıkmadığı için heyecan içinde olduğunu söyleyen Zeybekci, “Sanmayın biraz paslandık. Denizli’de sahaya, alanlara pek çıkmadığımız için heyecan bastı. Heyecan iyidir. Heyecan varsa mücadele vardır. Zafer vardır. Heyecanımız her zaman zirvede ve dorukta oldu. Alanlardan kasten uzak durmamız diye bir şey söz konusu değil. Kalbimiz ruhumuz orada, sizlerle birlikte. Bütün çalışmalarınızda dualarımızla sizinleyiz. Kongreler bir düğündür.  Heyecanla yola devam edilir. Yeniden 2023 yolculuğunda bu kadrolarla yola devam edeceğiz. Yola yeniden düşeceğiz. 19 yaşında bir partiyiz. 18 yıldır iktidardayız. 16 yıldır Denizli’de yerelde iktidarız” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon