POLİTİKA

ZEYBEKCİ “DENİZLİLİ CHP’Lİ BİR BAKAN OLSAYDI OY VERİRDİM”

ZEYBEKCİ “DENİZLİLİ CHP’Lİ BİR BAKAN OLSAYDI OY VERİRDİM”
Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi, son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programına katıldı. Zeybekci programda çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Zeybekci çok konuşulacak bir açıklamaya da imza atarak “Denizlili CHP’li bir Bakan olsaydı oy verirdim” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi Nihat Zeybekci, Denizli Metropol’de, Metropol Gündemi programına katılarak Denizli Metropol Kurucusu Arif Zor ve Haber Koordinatörü Murat Acar’ın sorularını yanıtladı.

NİHAT ZEYBEKCİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Metropol Gündemi programına katılan Zeybekci, Rusya – Ukrayna savaşı ve savaşın ülke ve Denizli ekonomisine yansımaları, savaş ve beraberindeki ekonomik krizden yeni fırsatlar çıkar mı? Enflasyon nasıl kontrol altına alınır? 6 Muhalefet Partisi Liderinin buluşması; başta olmak üzere ülke ve Denizli siyaseti, iş dünyası ile ekonomi üzerine önemli açıklamalar yaptı.



“DENİZLİLİ CHP’Lİ BİR BAKAN OLSAYDI OY VERİRDİM”
Nihat Zeybekci programda Denizli milliyetçiliğine vurgu yaparak “Denizli’nin menfaatine olmak kayıt ve şartıyla eğer CHP iktidarda olsaydı ben Denizlili bir vatandaş olarak Denizli’nin menfaatini düşünen biri olarak, Denizlili ve Denizli’yi temsil etme anlamında Denizli’den bir bakan olsaydı CHP’nin içinden oy verirdim. Oy verin derdim. Hiç olmazsa bizim oğlanın başı dik olsun. Bu şehirde güçlü olsun. Yeter ki milli olsun. Şu an da ana muhalefet partisinin yönetimindekilerin iktidara gelmek gibi bir derdi yok. Bunu samimi CHP’li arkadaşlarımızda biliyorlar” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon