Denizli’de bir ilk yaşandı ve 6 market işletmesi Ramazan ayında temel gıdada fiyat artışı yapmama kararı aldı.
(METROPOL HABER)
Denizli’nin yerel markalarından 6 gıda sektörü işletmesi, Ramazan ayında temel gıda ürünlerine zam yapmama konusunda ortak karar aldı. Denizli Ticaret Odası’nda firmaların yetkilileri imza attı ve "Ramazan Ayı'nda zam yok" dediler.
Halil Pekdemir Çiftliği, Alp Süpermarketler, Ata Ekmek ve Alışveriş Merkezleri, Bilgin Süpermarket, Ege Alışveriş Marketleri ile Pekdemir Çiftliği protokole imza attı. Denizli’deki 76 satış noktasında, ramazan ayı boyunca un, ekmek ve tahıl ürünleri, pirinç, bulgur, makarna ve bakliyat ürünleri, şeker, tuz, çay ve sıvı yağ, süt ve süt ürünleri, yumurta ve temizlik ürünleri ile kişisel bakım ürünlerinde fiyat artışına gitmeyecek.
“ERDOĞAN; “HEPSİDE GÖNÜLLÜ OLDU”
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan işletme sahiplerinin protokol konusunda gönüllü olduklarını ifade ederek, “Gıda sektöründeki üyelerimiz ile ramazan ayı boyunca raflarındaki temel gıda ürünlerinin etiket fiyatlarının değişmeyeceğine dair protokol imzalamak üzere toplandık. Bu üyelerimiz, ramazanda sabit fiyat uygulamasını gönüllü olarak taahhüt etmişlerdir. Bu mübarek ayın tüm üyelerimize ve vatandaşımıza bereket, sağlık ve hayırlı kazançlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.
0 Yorum