BOZKURT

YEREL YÖNETİMLERDEKİ BAŞARI BİZE GENEL SEÇİMLERDE BAŞARI GETİRECEK

YEREL YÖNETİMLERDEKİ BAŞARI BİZE GENEL SEÇİMLERDE BAŞARI GETİRECEK

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Denizli’deki 5 CHP Belediye Başkanı ile ilgili övgü dolu açıklamalarını Metropol TV’ye değerlendirdi. Başkan Çelik “Yerel yönetimlerdeki başarı bize genel seçimlerde başarı getirecek” dedi…

ÖZEL RÖPORTAJ

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Denizli’deki 5 CHP Belediye Başkanı hakkındaki düşüncelerini Metropol TV’ye değerlendirdi.

SEYİT TORUN NE DEMİŞTİ

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Denizli’deki beş CHP’li Belediyenin ve Başkanlarının çalışmalarıyla ilgili soruya, “Denizli'de de oy oranımız çok hızlı artıyor. Bunun en önemli sebeplerinden biri de buradaki belediyelerimizin başarısı, ortaya koyduğu performans. Her türlü ötekileştirilmeye rağmen, baskıya rağmen, engellemeye rağmen onlar şikayet etmeden vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için yoğun gayret içerisindeler. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Biz bütün belediyeleri almaya talibiz ve belediyecilik bizim işimiz” dedi.

BAŞKAN ÇELİK’TEN METROPOL’E ÖZEL AÇIKLAMA

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Denizli’deki 5 CHP Belediye Başkanı hakkındaki düşüncelerini değerlendiren Başkan Çelik “Seyit Bey’in açıklamaları bizleri çok mutlu etti. Bizler yerel yöneticiler olarak vatandaşımız için çalışıyoruz. Övgüler bizleri motive ediyor. Bizler derman belediyeciliği yapan 5 belediyeyiz. Olanaksızlıklar içinde güzel işlere imza atıyoruz. Teveccüh hoşumuza gitti. Bize verilen oy oranları ile partimizin oy oranlarının paralel gitmesi lazım. Paralellikte hoşumuza gidiyor. Yerel yönetimlerdeki başarı bize genel seçimlerde başarı getirecek” diye konuştu.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon