EKONOMİ

DENİZLİLİ EGEM TEKSTİL PARİS MAİSON&OBJET FUARI’NDA

DENİZLİLİ EGEM TEKSTİL PARİS MAİSON&OBJET FUARI’NDA

Fransa’nın Paris Kenti’nde düzenlenen Maison&Objet Fuarı'na Denizli’den Egem Tekstil,  Ecocotton markası ile katılıyor. Egem Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uzunoğlu, Fransa Paris’ten Metropol TV’ye açıklamalarda bulundu. Fuar nasıl geçiyor? Katılım nasıl? Egem Tekstil’in hedefi ne? Uzunoğlu cevapladı…

ÖZEL RÖPORTAJ

Maison & Objet Paris fuarında ev eşyaları ve dekorasyon dünyasının tüm sektörleri buluştu. Uluslararası Dekorasyon Ürünleri Fuarı Maison & Objet 8 – 12 Eylül tarihleri arasında Fransa’nın Paris şehrinde Paris-Nord Villepinte Exhibition Center fuar alanında düzenleniyor. Binlerce katılımcı firma ve ziyaretçiler arasında fuara Denizli’den de Egem Tekstil,  Ecocotton markası ile katılıyor. Egem Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uzunoğlu, Fransa Paris’ten Metropol TV’ye açıklamalarda bulundu.

Uzunoğlu “Maison&Objet Fuarı dün açıldı, bugün ikinci gününü yaşıyoruz. Fuar uzun yıllardır yapılıyor. Biz ilk kez katılıyoruz. Türkiye’den 20, Denizli’den ise 6 firma iştirak ediyor. Fuar evle ilgili bütün araç gereçleri içinde barındıran bir fuar. Ev tekstilinden tutunda halıya, tabaktan vazoya kadar hepsi bu fuarda sergileniyor. Bu da güzel. Çeşitliliği artırıyor. Dünyanın dört bir yanından satın alımcılar burada. Ürünlerimizi tanıtarak hem markamızı, hem de Denizli’yi tanıtmaya çalışıyoruz. Müşterilerimize Denizli firmaları olarak her türlü hizmeti ve tanıtımı veriyoruz. Dünyada bir kriz var. Parasal daralma var. Bu daralmaya karşı bizim Denizli ve Türk ürünlerini daha fazla tanıtmamız gerekiyor. Bizde Maison&Objet Fuarı’nda hem Denizli hem de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye ve tanıtmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon