ÇARDAK

YENİ YATIRIMLARLA ÇARDAK VE ÇARDAK OSB DAHA DA BÜYÜYECEK

YENİ YATIRIMLARLA ÇARDAK VE ÇARDAK OSB DAHA DA BÜYÜYECEK
Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Alınan yeni kararla Denizli’nin Çardak İlçesi de bölge teşvik sistemine dahil edildi. Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “Yeni yatırımlarla Çardak ve Çardak Organize Sanayi Bölgemiz büyüyerek daha da gelişecek. Çok mutluyuz” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
İller arası gelişmişlik farklarının ortadan kaldırılması ve illerin daha az gelişmiş ilçelerinin kalkındırılması amacıyla 39 ilin 74 ilçesinin daha bir alt bölge desteğinden yararlandırılmasına karar verildi. Kararla, alt bölge desteğinden yararlanabilecek ilçe sayısı arttırıldı. Listeye 39 ilden toplam 74 yeni ilçe eklendi. Denizli’den, Çal, Bekilli, Çardak ve Bozkurt ilçeleri bölge teşvik kapsamına alındı.

HÜSNÜ YILMAZ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Kararla ilgili Denizli Metropol’e açıklamada bulunan ve teşvik kapsamına alınan ilçelerden biri olan Çardak’ın Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz “Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar" ile Çardak’ımız ilçe bazlı teşvik sistemine dahil edildi. Çardak için güzel bir müjde oldu. Hayırlı olsun, hem ilçemize hem de Çardak Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımcılarımıza. Biz geçen sene beklemiştik yatırım teşvikini. Bazı olumsuzluklardan dolayı olmadı. Bakanımız geldiğinde bu konuyu kendisine aktardık ve kendisi de uygun olduğunu ve bu yılki kararnamede yayınlanacağını söyledi. Bu karar bizi ve yatırımcılarımızı çok mutlu etti. Artık bundan sonra yeni yatırımlarla Çardak çok daha farklı olacak. İki üç yıl içinde Çardak daha da gelişecek.  Şu an 17 fabrikamızla ilgili inşaatlar sürüyor, yılbaşına kadar bitecek.  Çardak ilçemiz ve Çardak Organize Sanayi Bölgemiz büyüyerek daha da gelişecek. Çok mutluyuz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon