EKONOMİ

YAPISAL REFORMLARA İHTİYACIMIZ VAR

YAPISAL REFORMLARA İHTİYACIMIZ VAR
Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Denizli Metropol’de Metropol Meydanı’na katıldı. GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi, Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Avukat Senem Bircan, içinde bulunduğumuz ekonomik yapı için yapısal reformlara ihtiyaç olduğunu belirterek, bunlardan en önemlisinin yargı reformu olduğunu söyledi. 

ÖZEL HABER
Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Metropol Meydanı’na katıldı. Yeni ekonomi modeli, Aydın, Denizli ve Muğla ekonomisi ve GESİFED çalışmalarının konuşulduğu Metropol Meydanı programı Denizli Koleji Konferans Salonu’ndan gerçekleştirilen yayınla Denizli Metropol’de yayınlandı.

Programda konuşan GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi, Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Avukat Senem Bircan, içinde bulunduğumuz ekonomik yapı için yapısal reformlara ihtiyaç olduğunu belirterek, bunlardan en önemlisinin yargı reformu olduğunu söyledi.  Bircan “Ülkemiz bir hukuk devleti. Hukukun üstünlüğü hakikaten her şeyden çok daha önemli. Ülkemizde Adalet Bakanlığı’nın da 2021 yılında gündemine aldığı yargı reformları var. Birçok önerge çıktı, yayınlandı, uygulanabilirliği ve ne derece uygulandığı, güncel olup olmadığını önümüzdeki günlerde göreceğiz. İçinde bulunduğumuz sürece hukuki olarak bakacak olursak, ekonomi alanındaki mevcut durum ve dövizdeki bu dalgalı durumun kaynağı, yargıya dayanan güvene de dayanıyor. Bu süreç bir şekilde aşılacak. Zorlu bir süreç. Umutlu olmak istiyorum” diye konuştu.

SENEM BİRCAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon