EKONOMİ

VİRTUAL HOMETEX TURKEY 2021 BAŞLIYOR

VİRTUAL HOMETEX TURKEY 2021 BAŞLIYOR
Denizli İhracatçılar Birliği ve Denizli Sanayi Odası’nın Messe Frankfurt ile birlikte düzenlediği Virtual Hometex Turkey 12 Ocak Salı günü start alıyor. Fuar 17 Ocak Pazar gününe kadar sürecek.

Fuar 12 Ocak Salı günü Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay’ın katılımı ve Prof. Dr. Emre Alkin’in moderatörlüğünde saat 10.00’daki açılış töreninin ardından dijital platformda başlayacak. Açılış törenine ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, UİTB Başkanı Pınar Taşdelen Engin, TETSİAD Başkanı Hasan Hüseyin Bayram, Messe Frankfurt İstanbul Yönetici Ortağı Tayfun Yardım’da katılacak.



Fuara hazır olduklarını birçok ülkeden alıcıların fuara davet edildiğini açıklayan Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu “12 Ocak 2021 Salı günü başlayacak ve 17 Ocak 2021 Pazar gününe kadar devam edecek olan, ülkemizin ev tekstili sektöründeki ilk sanal fuarı konumunda bulunan Virtual Hometex Turkey başlıyor. Ticaret Bakanlığımızın destekleri, DENİB ile Denizli Sanayi Odası işbirliğiyle, Messe Frankfurt paydaşlığında düzenleyeceğimiz sanal fuar için çok heyecanlı olduğumuzu belirtmek istiyorum. ABD, Almanya, Hollanda, İngiltere ve Rusya’dan alıcılarımızı fuara davet ettik. Denizli, İstanbul ve Bursa’dan ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren ihracatçı firmalarımız fuarda katılımcı olarak yer alacak” dedi.  

Öte yandan Fuar, Messe Frankfurt’un Heim Tekstil dışında dünya ölçeğinde organize ettiği ilk fuar olma özelliği taşıyor. Fuar ayrıca ertelenen Dünyanın en büyük ev tekstili fuarı olan Heim Tekstil Fuarı’nın yapıldığı normal tarihlerde organize edildiği için Heim Tekstil’in sanal hali gibi yorumlar aldı.

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon