EKONOMİ

VERİMLİLİK İÇİN ÖNCELİK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ SERTİFİKA TÖRENİ

VERİMLİLİK İÇİN ÖNCELİK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ SERTİFİKA TÖRENİ
DESİAD - GEKA iş birliği ile gerçekleştirilen “Verimlilik İçin Öncelik İnsan Kaynakları Yönetimi” eğitimlerine katılım gösteren üye şirketlere ve şirket çalışanlarına sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

DESİAD - GEKA iş birliği ile gerçekleştirilen “Verimlilik İçin Öncelik İnsan Kaynakları Yönetimi” eğitimlerine katılım gösteren üye şirketlere ve şirket çalışanlarına sertifikaları Denizli İhracatçılar Birliği Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle verildi.

İBRAHİM ŞENEL'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...



Sertifika törenine DESİAD Başkanı İbrahim Şenel,  GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, DESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile DESİAD Üyesi firmaların temsilcileri katıldı. Tören öncesi eğitmen Prof. Dr. Kamil Orhan “Bir Değer Olarak İnsan Yönetimi: Yetenek ve Nitelik” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.



Daha sonra sertifika törenine geçildi. DESİAD Başkanı İbrahim Şenel,  GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan ve eğitmen Prof. Dr. Kamil Orhan, “Verimlilik İçin Öncelik İnsan Kaynakları Yönetimi” eğitimlerine katılım gösteren üye şirketlere ve şirket çalışanlarına sertifikalarını takdim etti…



Eğitime katılan ve sertifika alan firmalar şunlar: Alindair Soğutma Sistemleri, Altınbaşak Tekstil, Askon Demir Çelik, Aysu Tekstil, Baykent Tekstil, Çiçek Tekstil, Deneks, Erbakır, Erikoğlu Emaye, Gün Gıda, HD Kauçuk, Mesa Etiket, Sadık Grubu, Şahinler Motorlu Araçlar, Tima Yıkama ve Boya…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon