EKONOMİ

UĞURLU OTO CAM TÜM ÜLKEDE TEK FİYAT UYGULAMASINA NASIL GİTTİ?

UĞURLU OTO CAM TÜM ÜLKEDE TEK FİYAT UYGULAMASINA NASIL GİTTİ?

Metropol TV’ye açıklamalarda bulunan Uğurlu Oto Cam Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Duman, sigorta şirketleriyle yaptığı anlaşma ile müşterilerine nasıl güvenli bir hizmet verdiklerini anlattı. Duman, ayrıca tek fiyat uygulamasının da detaylarını aktardı…

1971 yılında kurulan Uğurlu Glass Oto Camları, 33 ülkeye oto camları, endüstriyel camlar, mimari camlar ve yüksek ısıya dayanıklı muhtelif tencere kapak camları üzerine ihracat yapan bir firma. Firma Denizli Organize Sanayi Bölgesinde 3 fabrika alanı ve 1 depolama alanı, ülkede ise 8 Bölge Müdürlüğü ve 650 bayisiyle hizmetlerini sürdürüyor.

İRFAN DUMAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Metropol’e açıklamalarda bulunan Uğurlu Oto Cam Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Duman; “ Birisi Dinarda 3500 liraya taktırıyorsa birisi geliyor Denizli'de aynı araba aynı model 2500 lira taktırabiliyor. Onun için sigorta şirketleri bayağı farklı diyorlar fiyatları. Biz bütün Türkiye’nin her yerinde fiyat aynı olacak dedik. Taşra'daki o iş ortağımız olan camcıları da bizim gönderdiğimiz üçlü konferans kurarak gönderiyoruz, bizi gönderdiğimiz camcıya camını taktırırsa biz bunu Türkiye'nin neresinde olursa olsun arkasında duruyoruz. Çok isabetli oldu bu adımımız. Bayağı dosya adetimiz yükseldi. Para tahsil etmek kolaylaştı. Müşteri memnun. Çünkü müşteriye camı kırık arabayı biz yolluyoruz direkt. Buraya telefon geliyor bizde yönlendiriyoruz bayiye. Bu şekilde işlem sonrası müşteri arkasında Uğurlu Oto Cam olduğunu biliyor. Herkes memnun. 20 yıldır bu şekildeyiz” diye konuştu.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon