EKONOMİ

VEKİL ÖK VE BAŞKAN GÜNGÖR ALTINBAŞAK TEKSTİL’DE

VEKİL ÖK VE BAŞKAN GÜNGÖR ALTINBAŞAK TEKSTİL’DE
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ve AK Parti il Başkanı Yücel Güngör; Altınbaşak Tekstil’i ziyaret ederek, Denizli ve ülkedeki ticaret ve ekonomi ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Denizli’deki tüm iş kesimlerini tek tek dolaşmaya devam eden AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ve AK Parti il Başkanı Yücel Güngör, ziyaretlerde sorunları dinliyor, hükümetten beklentileri alıyor. Başkan Güngör “Pandemi döneminde esnafımızın yaşadığı sıkıntıların farkındayız. Esnafımız hükümetten neler bekliyor, bunları konuştuk. AK Parti iktidarı bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada esnafın ve vatandaşının yanında olmaya devam edecektir. Durmak yok, koşmaya devam” dedi.



Vekil Ök ve Başkan Güngör ardından Altınbaşak Tekstil’in İstasyon Caddesi üzerindeki mağazasını ziyaret ederek burada Denizli ve ülkedeki ticaret ve ekonomi ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Ziyaret sonrası paylaşımda bulunan AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök “Denizlimizin önde gelen tekstil işletmelerinden Altınbaşak Tekstil A.Ş.'yi, İl Başkanımız Yücel Güngör ile ziyaret ederek şehrimiz ve ülkemizin ticari faaliyetleri hakkında güzel bir sohbet gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon