SPOR

RİZESPOR: 1 -  DENİZLİSPOR: 1

RİZESPOR: 1 -  DENİZLİSPOR: 1
Süper Lig’in 18. haftasında Denizlispor deplasmanda Rizespor ile karşılaştı. Denizlispor karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 üstünlükle kapattı. Maçın uzatma dakikalarında Rize’nin golü gelince, Denizlispor son anda üç puandan oldu. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlanınca iki tarafta birer puana razı oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
9. dakikada ceza sahasında topla buluşan Rodallega’nın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Gökhan’dan döndü. Dönen topu takip eden Rodallega sağ çaprazdan sert bir vuruşla takımını öne geçirdi. 0-1


32. dakikada Angelo Sagal’ın ceza sahası dışı sol çaprazdan vuruşunda Kaleci Gökhan topu kornere çeldi.

44. dakikada Moroziuk’un ortasında kafa vuruşunu gerçekleştiren Skoda topu auta attı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada sağ kanatta topla buluşan Fabricio’nun ceza sahasına kadar girerek, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda gerçekleştirdiği vuruşta kaleci Pantilimon topu kornere çeldi.

59. dakikada Fabricio’nun pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Skoda’nın vuruşunda kaleci Pantilimon tehlikeyi uzaklaştırdı.

70. dakikada Denizlispor savunmasının hatasında topla buluşan Skoda'nın altı pasın sağ çaprazından gerçekleştirdiği şutu auta çıktı.

75. dakikada Boldrin’in sol kanattan kullandığı kornerde Skoda’nın kafa vuruşu kaleci Pantilimon’dan dışarı çıktı.

90+2 dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda oluşan karambolde top sekerek kale sahası önündeki Kemal Rüzar'a geldi. Bu oyuncunun bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1

KOŞUKAVAK “DEPLASMANDAN BİR PUAN ALDIK AMA SEVİNEMİYORUZ”

Denizlispor Teknik Direktörü Yalçık Koşukavak, maçının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Koşukavak, 20 günde 6 maç oynadıklarını ve kulüp olarak zor şartlarda mücadele ettiklerini ifade etti. Rizespor’un 5 oyuncu değiştirdiği maçta kendilerinin 2 oyuncu değiştirebildiklerinin altını çizen teknik adam Koşukavak, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bizim adımıza zor bir deplasmandı. Rizespor’un geçen haftaki skoru onları güçlendireceğini biliyorduk. İlk yarı çok pozisyon ürettik ve golü bulduk. Rizespor’un iki tane pozisyonu var. Gol pozisyonda bir karambol var maçın hakemi bunu görmeyebilir ama VAR diye bir şey var. Pozisyonda Mustafa Yumlu’ya karambolde faul çalmıyorsunuz ve Rizespor santraforunun eline çarpan top gol oluyor. Hakem 20 yıldır maç yönetiyor. Zor şartlar altında mücadele ediyoruz. Rizespor 5 oyuncu değiştiriyor ben 2 tane değiştirebiliyorum. 20 günde 6 maç oynanan böyle bir zamanda böyle oynamak çok zor. Rizespor kadrosu çok ciddi bir kadro güçlü bir kadro. Deplasmandan bir puan aldık ama sevinemiyoruz. Oyuncularım çok büyük karakter gösteriyor.”

DENİZLİSPOR KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA “YETER ARTIK”

Denizlispor Kulübünden yapılan açıklamada “Bugün oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmamızın 90+4. dakikasında yediğimiz gol öncesi yaşanan Mustafa Yumlu'ya yapılan faul ve yaşanan karambolde rakip oyuncunun eline çarpan top tüm izleyenler tarafından açıkça görülmüştür. Buna rağmen karşılaşmanın orta hakemi Volkan Bayarslan ve video yardımcı hakemlerinin bu pozisyona seyirci kalarak gol kararı vermesi tarafımızca kabul edilemez bir davranıştır.  Türk futbolunda adaletin olmadığının göstergesi olan bu pozisyon ile çok önemli 2 puanımız çalınmıştır. Bir şehrin kaderi ile bu kadar kolay bir şekilde oynamak ne Volkan Bayarslan'ın ne de video yardımcı hakemlerin haddine değildir. Her mecrada ve her koşulda hakkımızı arayacak, yapılan bu haksızlıklara boyun eğmeyeceğiz. Tarihe kapkara bir gün olarak geçecek bugünün ardından yönetim olarak acil bir toplantı düzenleyecek ve önemli kararlar alacağız. Bu kararlar bugüne kadar verilmiş en büyük tepki olacaktır. Tüm taraftarlarımız bilmelidir ki; Denizlispor'un hakkını yedirmeyeceğiz! Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon