EKONOMİ

ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜN GÜLMESİ GEREKİYOR

ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜN GÜLMESİ GEREKİYOR
Yılın geride kalan dört ayını iş dünyası açısından değerlendiren Baltalı Grup Yönetim Kurulu Üyesi Alper Baltalı “2022 yılının ilk dört ayı kimse için kolay geçmedi. Endüstride, üreticide, sektörlerde, al sat yapan esnafımız için olsun yorucu bir dönem geçirdik. Üreticinin yüzünün gülmesi gerekiyor. Yaz sürecinde daha iyi zamanlar göreceğiz” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Baltalı Grup Yönetim Kurulu Üyesi Alper Baltalı, 2022 yılının zorlu geçen ilk dört ayını Denizli Metropol’e değerlendirirken, yılın geri kalan aylarına ilişkinde açıklamalarda bulundu.

ALPER BALTALI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ....

Alper Baltalı “2022 yılının ilk dört ayı kimse için kolay geçmedi. Endüstride, üreticide, sektörlerde, al sat yapan esnafımız için olsun yorucu bir dönem geçirdik. Dünyadaki olaylar bizleri çok etkiledi. Başta Rusya-Ukrayna Savaşı. Emtia ve tedarik zincirinin devamsızlığından dolayı tüm sektörlerde durgun döneme girildi. Umarım bundan sonra ticari akış biraz daha hızlanır. İnsanların alım gücü yükselir. Üreticinin yüzünün gülmesi gerekiyor. Ülke olarak bir zincir halindeyiz. Herkes etkileniyor. Umarım gelecek aylarda daha iyi zamanlar geçiririz. Şu an karamsar bir hava hakim. Yaz sürecinde daha iyi zamanlar göreceğiz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon