ÇARDAK

ULAŞTIRMA BAKANI KARAİSMAİLOĞLU’NDAN ÇARDAK İÇİN HANGİ SÖZLERİ ALDI?

ULAŞTIRMA BAKANI KARAİSMAİLOĞLU’NDAN ÇARDAK İÇİN HANGİ SÖZLERİ ALDI?
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde birebir görüşme fırsatı bulan Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Çardak için taleplerini sıraladı, Bakan Karaismailoğlu “olur” verdi. Başkan Yılmaz, Bakandan Çardak için aldığı sözleri ilk kez Metropol’e açıkladı.

ÖZEL RÖPORTAJ
Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nune AK Parti Denizli İl Başkanlığı ziyaretinde görüştü ve Çardak için taleplerini sıraladı. Bakan Karaismailoğlu’ndan olumlu yanıtlar alan Başkan Yılmaz, aldığı sözleri Metropol’e anlattı.

HÜSNÜ YILMAZ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Yılmaz “Sayın Bakanımızdan Ankara Karayolu’nun iyileştirilmesi ile ilgili görüştük. Yapılması ile ilgili talimat verdiler. Çardak Havalimanı’ndaki otoparkın işletmesini Çardak Belediyesi’nin yapmasıyla ile ilgili bir talebimiz oldu. Bu da kabul gördü ve 1 Ocak itibariyle sözleşme yapacağız ve otopark işletmesini devir alacağız. Havaalanı kavşağımızdaki atıl olan kamulaştırılan arazilerin belediyeye kazandırılmasıyla ilgili talebimiz oldu, bu da olumlu karşılandı Sayın Bakanımız tarafından. Buradaki arazi üzerine otel, AVM, kafe gibi alanları yaparak, ilçemize kazandırmak ve turistlere hizmet vermek istiyoruz” dedi. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon