EKONOMİ

UĞURLU OTO CAM, BAUMA MUNİH 2022 FUARI’NDA

UĞURLU OTO CAM, BAUMA MUNİH 2022 FUARI’NDA
33.Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas Fuarı, Almanya’nın Münih Kenti’nde düzenleniyor. Türkiye’nin önemli oto cam firmalarından biri olan Uğurlu Oto Cam, fuara kurduğu stantla katılım gösteriyor.

Uluslararası İnşaat, Madencilik Makinaları ve Malzemeleri Fuarı BAUMA Munich, 24 Ekim tarihinde kapılarını açtı ve 30 Ekim 2022 tarihine kadar devam ediyor. 1954’ten beri 3 yılda bir yapılan fuar 7 gün sürüyor. 33. kez düzenlenen fuar, inşaat sektörünün en büyük ve en çok tercih edilen ticaret fuarı olarak tanınıyor.



Bauma Munich Fuarı, inşaat ve maden makineleri, inşaat araçları, iş makineleri endüstrisinden üretici, distribütör, ihracat ve ithalatçıları tek merkezde buluşturuyor. Sektörü harekete geçiren her türlü gelişmeye sahne olan fuarın gündemdeki konuları arasında sürdürülebilirlik, inovasyon, dijitalleşme ve verimlik var. Türkiye’nin önemli oto cam firmalarından biri olan Denizlili Uğurlu Oto Cam, fuara kurduğu stantla katılım gösteriyor. Uğurlu Oto Cam’ın stantı büyük ilgi çekerken, hem mevcut müşteriler, hem de yeni portföy katılımcılarla tanışma ve görüşme fuar boyunca sağlanıyor.



Uğurlu Oto Cam’ın ürünlerinin tek tek tanıtıldığı fuara katılarak Denizli ve Türkiye’nin adını duyurmaktan dolayı büyük gurur ve memnuniyet duyduklarını kaydeden Uğurlu Oto Cam Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muammer Duman “Avrupa başta olmak üzere tüm Dünyadan katılımcıların olduğu fuarda, hem çalışmalarımızı, hem de ürünlerimizi tanıtma ve anlatma fırsatı buluyoruz. Kalitemize güveniyoruz. Avrupa’da bütün ürünlerimiz kabul görüyor. Avrupa’daki müşterilerimiz bizi yanlarında görmek istiyor. 37 ülkeye ihracatımız devam ediyor. Yakın zamanda bu sayıyı arttırmak en büyük hedefimiz. Böyle fuarlarda bizi hedefimize biraz daha yaklaştırıyor” dedi.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon