EKONOMİ

UĞURLU GLASS BUSWORLD 2024 FUARI’NDA

UĞURLU GLASS BUSWORLD 2024 FUARI’NDA
İstanbul'da düzenlenen Busworld 2024 Fuarı, kapılarını açtı. Dünya çapında otobüs ve yolcu otobüsü endüstrisine odaklanan bir etkinlik olarak başlayan fuar, otobüs ve yolcu taşımacılığı sektöründeki en son gelişmeleri ve trendleri sergileyerek katılımcılara geniş bir bakış açısı sunuyor. Fuara Denizli’den Uğurlu Glass katılarak stant açtı...

İstanbul Fuar Merkezi'nde 3 ayrı holde düzenlenen etkinlik, yerel girişimlerden global markalara kadar geniş bir katılımcı kitlesini bir araya getiriyor. Busworld 2024, dünyanın en büyük ve en prestijli otobüs ve tur otobüsü fuarlarından biri olarak kabul ediliyor.



Özel ve kamu sektöründen otobüs işletmecileriyle birlikte araç üreticileri, bileşen sağlayıcıları ve yazılım tedarikçileri fuar alanında yer alıyor. Dünya ve Türkiye’nin önde gelen markalarının yanı sıra birçok yerel start-up da ürünleri de sergileniyor. Fuara Denizli’nin önemli firmalarından biri olan Uğurlu Glass da katılıyor.



Uğurlu Glass fuarla ilgili yaptığı paylaşımda “Uğurlu Glass olarak; 29-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen, otobüs sektöründeki tüm yerli ve global markaların yer aldığı Busworld Fuarı’ndayız” denildi.



Fuar, özel araç tanıtımlarının yanı sıra sektördeki güncel konuları ele alan seminerler, paneller ve etkinliklerle de zenginleştiriliyor. Ziyaretçiler, otobüs ve yolcu taşımacılığı sektöründe geleceğin trendleri hakkında bilgi edinme ve iş bağlantıları kurma fırsatı buluyorlar. Busworld 2024, otobüs endüstrisinin önemli bir buluşma noktası olarak öne çıkıyor ve sektördeki yenilikçi çözümlerin ve teknolojilerin sergilendiği bir platform olarak dikkat çekiyor.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon