EKONOMİ

TÜM SEKTÖRLER YENİ SİSTEMLERE AYAK UYDURMAK ZORUNDA

TÜM SEKTÖRLER YENİ SİSTEMLERE AYAK UYDURMAK ZORUNDA
Denizli’de genç kuşak iş insanlarından biri olan Baltalı Grup Yönetim Kurulu Üyesi Alper Baltalı, tüm dünyada sistemlerin değiştiğine dikkat çekerken “Ben tüm sektörlerin bu değişime ayak uydurmak zorunda kalacağını düşünüyorum. Umarım biz o grupların öncüsü olacağız. Ben Denizli’deki tüm genç iş insanlarını başarılı buluyorum” dedi.  

ÖZEL RÖPORTAJ
Baltalı Grup Yönetim Kurulu Üyesi Alper Baltalı, Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulundu. Değişen yeni dünya düzenine dikkat çeken Baltalı, Denizli’de kendisi gibi genç kuşak iş insanlarını çok başarılı bulduğunu söyledi.

ALPER BALTALI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Alper Baltalı “Son dönemlerde genç kuşağın aktif olduğunu görüyoruz. Babalardan gelen bir süreç var. İki kuşağın arasında çok ciddi farklar var. Babalarımızın kuşağı olan grup, çok zorluklarla güzel bir şekilde mücadele ederek bugünlere geldiler. Ben benimde içinde olduğum genç jenerasyonun çok başarılı olacağını düşünüyorum. Sistemin içine hem daha çok dijitali hem de diğer farklı bakış açılarını katarak, tüm sektörleri bir tık farklı bakışla daha da yükselteceğimizi düşünüyorum. Roller değişecek ve biz yeni jenerasyon olarak bizden sonrakilere yeni sistemlerle yol açmaya çalışacağız. Dünyada artık tüm sistemler pandemi sonrası değişiyor çok hızlı bir şekilde. Şimdi gümbür gümbür gelen bir metaverse evreni var mesela.. Ben tüm sektörlerin bu değişime ayak uydurmak zorunda kalacağını düşünüyorum. Umarım biz o grupların öncüsü olacağız. Ben Denizli’deki tüm genç iş insanlarını başarılı buluyorum. Ayrıca bundan sonraki süreç içinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon