BOZKURT

SAZKÖY KÖYÜ İLKOKULU “MÜZE VE KÜTÜPHANE” OLARAK YENİDEN AÇILDI

SAZKÖY KÖYÜ İLKOKULU “MÜZE VE KÜTÜPHANE” OLARAK YENİDEN AÇILDI

Sazköy Köyü İlkokulu'nun “Müze ve Kütüphane” olarak yeniden açılışında açıklamalarda bulunan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik; “ Emeği geçen herkesi kutluyorum çok kısa zamanda okulumuzu yeniden kazandırdık. Okulumuz aslına uygun olarak hizmete açılmıştır” dedi.

Bozkurt Belediyesi çalışmaları 1 ay süren Sazköy Köyü İlkokulu'nun “Müze ve Kütüphane” olarak yeniden hizmete açtı.

Açılış törenine,Bozkurt Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu,Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Nigar Hüyük, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.


Açılışta açıklamalarda bulunan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik; “ Sazköy İlkokulu çok yalnızdı. Önce yönetmen Jale İncekol burada “Okulum Açılsın” belgeseli çekti. Eski öğrenciler ve eski öğretmenler anılarını, yaşanmışlıkları anlattı. Belgesel ulusal basında yer aldı. Bu böyle kalmamalı denildi. Bizde buradayız dedik. Bozkurt Belediyesi ve Bozkurt Kaymakamlığı çalışmalara başladık. Emeği geçen herkesi kutluyorum çok kısa zamanda okulumuzu yeniden kazandırdık. Okulumuz aslına uygun olarak hizmete açılmıştır. Okul kapandığı gün nasılsa şuan öyle haline getirdik” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve beraberindekiler okulda incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ÇELİK’İN AÇIKLAMASINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ....

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon