EĞİTİM

TÜGVA DENİZLİ YAZ OKULLARI KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜGVA DENİZLİ YAZ OKULLARI KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TÜGVA Denizli 2022 Ortaokullar Yaz Okulları kapanış töreni Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleştirildi. Denizli’de “Bir yaz bin gelecek” sloganıyla 20 okuldan 1500 öğrenci yaz okullarında eğitim gördü…

TÜGVA Denizli 2022 Ortaokullar Yaz Okulları kapanış törenine Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör,  TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Fatih Yüksel, Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş, eğitimciler, sendika temsilcileri, daire müdürleri, öğrenciler katıldı.



Denizli’de TÜGVA Yaz Okulları’na 20 okuldan 1500 öğrencinin katıldığı öğrenildi. Tören İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlarken, hemen akabinde Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Ardından ise açılış konuşmaları yapıldı.



İlk konuşmayı yapan TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş salonu dolduran öğrencilere seslenerek “Sizler Türk Milletinin geleceğisiniz. Ülkemizin iftihar kaynağı olmak için çalışmaya devam edeceğiz. 2023 ve 2071 vizyonu için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Denizli’de 20 okuldan 1500 öğrencimiz ile dolu dolu bir yaz dönemi geçirdik. Sizler sayesinde geleceğimize umutla bakıyoruz. Yaz okullarımız döneminde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Ardından söz alan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise konuşmasının başında emeği geçen herkese teşekkür ederken “Çocuklarımızı devletimizin güvenli kollarına teslim ettik. Benim çocuklarım Asım ve Elif’te TÜGVA’nın yaz okullarına katıldı. Bizler ve öğrenciler yaz okullarının devam etmesini istiyoruz” diye konuştu.



Başkan Örki’nin ardından konuşan Denizli Müftüsü Mehmet Aşık ise öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Bizler için çok önemlisiniz. Devletimiz sizin gibi gençlerle yüskeldi, yükselecek. Denizli Müftülüğü olarak kurslarımız 27 Ağustos’a kadar devam edecek. TÜGVA’yı tebrik ediyorum” dedi.



Denizli Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ise yaptığı konuşmada “Okullar tatile girdi. Ama biz okullarımızın kapısını kapatmadık. Bilim Sanat Merkezlerimiz, lise ve ortaokullarımızda kurslarımız sürüyor. TÜGVA Denizli böyle bir yaz okulu yapma isteği ile bize geldiğinde bizde memnuniyetle karşılayarak 20 okul ve 1500 öğrencimizle katıldık. Denizli eğitimde başarılı bir il. Eğitimde marka şehir sloganımızı tabelamıza yazdırdık. Siz gençler geleceğimizin ışığısınız. TÜGVA’nın çalışmalarını destekliyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.



Müdür Ekici’den sonra konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ise “Geleceğimizi temsil eden gençlerle olmaktan çok mutluyum. Bizlerde sizin yaşlarınızdaydık. Hayallerimiz vardı. Sizler de hayallerinizin peşinden koşun. Bir gün aranızdan Belediye Başkanları, Milletvekilleri Cumhurbaşkanları çıkacak. Vatan sevgisi ile Türkiye Cumhuriyetimiz sizlerle büyüyecek ve daima yaşayacak. Emeği geçen TÜGVA yetkililerine teşekkürler” dedi.



TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Fatih Yüksel ise “Türkiye’nin dört bir yanında yaz okulları düzenliyoruz. Şimdi de yaz okullarımızın kapanış törenlerini düzenliyoruz. Yıl içinde de benzer etkinliklerimiz devam edecek. Yurt genelinde 4 bin eğitimcimiz, 954 okuldan 120 bin öğrencimizle yaz okullarımızı tamamlıyoruz. Emeği geçen yurt genelinde herkese, tüm paydaşlarımıza, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Açılış konuşmalarının sonuncusu Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’dan geldi. Rektör Kutluhan konuşmasında salonu dolduran öğrencilere seslenerek “Pamukkale Üniversitesi Türkiye’nin sayılı büyük üniversitelerinden biri. Sizlerden biz söz almak istiyorum. Üniversitede okuyacak mısınız. Okuyacaksınız. Nerede okuyacaksınız? Bu neden Pamukkale Üniversitesi olmasın. Pamukkale Üniversitesi çok büyük hamleler yapıyor. Türkiye’deki ilk 10 üniversite içinde olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizleri de ileride Pamukkale Üniversitesi’nde görmek istiyoruz” dedi.



Açılış konuşmalarının ardından program Denizlili Sunucu Ömer Akbaba eşliğinde yarışmalar, tiyatral gösteriler ile gün boyu devam ederken, program sonrası öğrenciler Honaz Milli Parkı’nda düzenlenen pikniğe katıldı…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon