EKONOMİ

TEKSTİLDE DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM NASIL OLACAK?

TEKSTİLDE DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM NASIL OLACAK?
Heimtextil Fuarı’nda Metropol’e özel değerlendirmelerde bulunan Tekstilci İş İnsanı Süleyman Kocasert, tekstilde değişim ve dönüşümün kaçınılmaz olduğunu belirterek, yakın gelecekteki öngörülerini anlattı.

ÖZEL ROPÖRTAJ
Denizli’yi yakından ilgilendiren, dünyanın en büyük ev tekstil fuarı konumunda olan Heimtextil Fuarı’nda Messe Frankfurt önünde Metropol TV ve Denizli Metropol haber-canlı yayın ekibine değerlendirmelerde bulunan Denizli Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Tekstilci İş İnsanı Süleyman Kocasert, tekstil sektörü ile ilgili yakın gelecekteki öngörülerini anlattı.

SÜLEYMAN KOCASERT'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Kocasert “Tekstilde kullanılan hammaddelerde değişiklikler olacak. Çünkü dünyada pamuk üretimi sınırlı. İhtiyaç giderek artıyor. Hızla dünyayı kirletiyoruz. O yüzden sürdürülebilir ve geri dönüşebilir teknolojilere, insan yapımı elyafa ihtiyacımız var. Bir takım öngörü ve tahminler, bundan 10 yıl sonra şu an ki insan yapımı elyafa ihtiyacımızın yüzde 20, 20 yıl sonra iki katına çıkacağı yönünde. Bu yüzden mevcut kaynaklarımız sınırlı olduğu için bu teknolojilere dikkat etmek gerekiyor. Grafik tasarım, moda, az sayıda hızlı üretim ve hızlı teslimat lojistik hizmetleri ön plana çıkıyor” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon