EKONOMİ

DÜNYADA TİCARET- İHRACAT NEREYE GİDİYOR? NE YAPMALI?

DÜNYADA TİCARET- İHRACAT NEREYE GİDİYOR? NE YAPMALI?
Turkuaz Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Zeybekci, Metropol’e yaptığı özel açıklamada Dünyada ticaret – ihracat, tekstil nereye gidiyor? Bu anlamda Turkuaz Tekstil nasıl hazırlıklar yapıyor sorusunu yanıtladı…

ÖZEL RÖPORTAJ
Heimtekstil Fuarı’na katılan Denizlili firmalardan biri olan Turkuaz Tekstil’in Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Zeybekci, Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu.

ATİLLA ZEYBEKCİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Zeybekci “Pandeminin o anki etkileri vardı, sonrasında artçı etkileri oldu. Öyle bir şeyi tetikledi ki, küresel ekonomik krizi, talep krizini, hammadde krizini tetikledi. ABD’nin faiz artırımından sonra durgunluğa gireceği konuşuluyor. Böyle bir durumda genel talep ne yönde şekillenir, üreticinin burada nasıl bir konum alması gerekir, hangi konumu alan nasıl bir başarı elde eder, hala bir belirsizlik içindeyiz. Tam gaz, agresif bir şekilde herkesin yapabileceğinin en iyisini ortaya koyması gerekiyor, hayatta kalması için. Çünkü çok bilinmez ve çok farklı bir durumdayız. Bu eksi tarafı. Artı tarafı ise şu… Doğru adımları atan ve çok çalışanlar bu dönemden çok farklı bir güçle çıkacaklar. Onu da ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Turkuaz Tekstil bu anlamda hazırlıklarını yapıyor. İnsan kaynakları, koleksiyon ve ürün gamında, müşterilerin hangi talebi olursa olsun layıkıyla cevap vermek için hazırlığını yapıyor. Bizim aslında şu an hazırlığımız çok çalışmakla oluyor diyebilirim” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon