EKONOMİ

TEKSTİL SEKTÖRÜNÜ ÜRETTİĞİ MAKİNELERLE DONATIYOR

TEKSTİL SEKTÖRÜNÜ ÜRETTİĞİ MAKİNELERLE DONATIYOR
Denizli Metropol’de yayınlanan Hayıtımız Makine programının ilk bölümünün konuğu olan Elteksmak Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Poslu, Denizli tekstil sektörü başta olmak üzere ülke geneline tekstil makineleri yaptıklarını,  bu konuda iddialı olduklarını söyledi.  

ÖZEL HABER
Denizli’de ürettikleri makinelerle, dünya pazarında söz sahibi olan makinecilerin çalışmalarının anlatıldığı ve Denizli Metropol’de yayınlanan Hayatımız Makine programının ilk bölümünün konuğu Makine Sanayici İş İnsanları Derneği Üyelerinden Elteksmak Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Poslu oldu.



Poslu, sunuculuğunu MAKSİAD Başkan Yardımcısı Yavuz Aki’nin yaptığı programda Elteksmak’ı tanıtırken, programda nasıl bugünkü aşamaya geldiklerini de ayrıntılarıyla anlattı. Emrah Poslu, Denizli tekstil sektörü başta olmak üzere ülke geneline tekstil makineleri yaptıklarını da belirterek, bu konuda iddialı olduklarını söyledi.  



Poslu “Tekstil makinaları imalatı yapıyoruz. Tekstil makinalarının finish ve kurutma hatlarının üretimini yapmaktayız. Üretimimizde yaklaşık 180 personel bulunuyor ve üç vardiya çalışıyoruz. Komple mekanik olarak üretimimiz burada devam ediyor. Elektrik ve otomasyon kanalımızda da ayrı bir şirketimiz var. Oradan tedarik alıyoruz. Yazılım ve elektrik panosu dahil her şey oradan geliyor. Tekstil sektöründe yaklaşık 26 senelik tecrübemizden dolayı 4-5 adet sadece Türkiye’de üretilen özel projelerimiz var ve sadece biz yapıyoruz bu makineleri. Bununla ilgili TÜBİTAK’tan da destek aldık. Komple Ar-Ge’si, patenti bize ait olan projelerimiz bunlar” dedi.

EMRAH POSLU’NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon