KÜLTÜR-SANAT-TURİZM

TEKİN VE ERDAĞI AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

TEKİN VE ERDAĞI AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ
EGE TV Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı’nın oğlu Hilmi Erdağı, Şeyma Tekin ile muhteşem bir törenle dünya evine girdi.

Sümeyye – Ruşan Tekin’in kızı Şeyma Tekin, Hatice – Adem Erdağı’nın oğlu Hilmi Erdağı ile Yade Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün töreniyle dünya evine girdi. Maske ve mesafe kurallarına uygun gerçekleştirilen düğün törenine davetlilerin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı.

Törene katılan isimler arasında AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar, kentin iş ve siyaset dünyasından isimler, sanayiciler, oda ve dernek temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri, Tekin ve Erdağı Ailelerinin eş, dost ve yakınları katıldı. Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Denizli Metropol olarak bizler de Şeyma ve Hilmi Erdağı’ya ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


NİKAHTAN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon