EKONOMİ

TEKDEN GRUP’UN 2022 HEDEFLERİ NE? DENİZLİ’YE YENİ YATIRIM VAR MI?

TEKDEN GRUP’UN 2022 HEDEFLERİ NE? DENİZLİ’YE YENİ YATIRIM VAR MI?
Sağlık, eğitim, sinema ve film ile turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden Denizli Metropol’e 2022 yılı hedeflerini anlatırken, Denizli’ye yeni yatırım var mı? sorusunu da yanıtladı.

ÖZEL RÖPORTAJ
Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden Denizli Metropol’e 2022 yılı hedeflerini anlatırken, Denizli’ye yeni yatırım var mı? sorusunu da yanıtladı.

KEMAL TEKDEN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Sağlık, eğitim, sinema ve film ile turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Tekden Grup’un tüm çalışmalarını 2022’ye yoğunlaştırdığını söyleyen Kemal Tekden “2022 sağlık ve eğitimle ilgili iştiraklerimizi geliştireceğiz. Film sektöründe büyük yatırımlar yapmayı düşünüyoruz. Gençlere yönelik bir dizi projemiz var.  Ak Şemsettin projemiz var. Bunlar bizim kültürümüzü insanlara anlatmak adına önemli çalışmalar. Bu yüzden çok önemsiyoruz. Denizli’ye yeni yatırım şu an da düşünmüyoruz. Hastanemizi daha da geliştireceğiz, güçlendireceğiz. 20 yıldır Denizli’deyiz.  Büyük hizmetler yaptık. Büyük bir insan kitlesine sağlık olduk. Gururla söyleyebilirim ki, güzel tarihi bir 20 yıl geçirdik Denizli’de” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon