TAVAS

TAVAS HEYETİ, DERYA BALTALI’YI ZİYARET ETTİ, İLÇEYE YATIRIM İÇİN DESTEK İSTEDİ

TAVAS HEYETİ, DERYA BALTALI’YI ZİYARET ETTİ, İLÇEYE YATIRIM İÇİN DESTEK İSTEDİ
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Tavas Kaymakamı İsmail Demir ile birlikte Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı’yı ziyaret etti. Tavas heyeti, Baltalı’dan Tavas’a yeni bir yatırım yapması için destek istedi.  



Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, Denizli Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere, Denizli’nin Çal İlçesi, Aydın’ın Kuyucak İlçesi ve Afyon’un Dazkırı ve Hocalar ilçelerinde istihdam yarattı. Bu ilçelere 2021 yılının Temmuz ayında Tavas’ta eklendi.



350 KİŞİYE İSTİHDAM
Baltalı Grup iştiraki Deniz Tekstil, Denizli’nin Tavas İlçesi’ne üç yıl önce bir tekstil fabrikası kurdu. Yeni yatırımla ilçede büyük istihdam sağlandı. Fabrika; çalışmalarıyla Tavas’ta hem istihdama, hem de ihracata önemli katkı sağladı. Şimdilerde Deniz Tekstil’in Tavas Şubesi’ndeki fabrikada toplamda 350 kişi çalışıyor.



DENİZ TEKSTİL’DE DERYA BALTALI’YA ZİYARET
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, beraberinde Tavas Kaymakamı İsmail Demir ile birlikte ilçenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayan firmaları ziyaretler kapsamında Deniz Tekstil’in Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasına giderek, Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı’yı ziyaret etti. Ziyarette Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uğurlu’da hazır bulundu. 



BALTALI GRUP’A TEŞEKKÜR
Tavas Heyeti,  Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı’dan sektörle ve sektörün gelişimi ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ziyarette öncelikle ilçeye yaptığı yatırımdan dolayı Baltalı Grup’a ve Derya Baltalı’ya teşekkür etti. Başkan Tatık “Denizli’ye Tavas’a olan katkılarınız çok önemli. Sizin gibi duayen sanayicilerimizin ekonomiye, istihdama olan katkıları biz yerel yöneticileri çok sevindiriyor” dedi.



YENİ YATIRIM YAPILMASI İÇİN DESTEK İSTEDİ
Başkan Tatık daha sonra ise Derya Baltalı’dan Tavas’a yeni bir konfeksiyon yatırımı yapması için destek istedi. Belediye olarak üzerlerine düşecek ne varsa yapacaklarını dile getiren Tatık “Yer dahil, her konuda sizlere yardımcı oluruz. Tavas'ımızın her alanda güçlenmesi için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 



“MUTLULUK DUYUYORUZ”
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada ise “Bugün, Tavas Kaymakamımız Sayın İsmail Demir ile birlikte, Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Derya Baltalı’yı ziyaret ederek, Deniz Tekstil’in çalışmalarını yerinde inceledik. İlçemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayan firmalarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon