POLİTİKA

CHP DENİZLİ’DE VEFA BULUŞMASI

CHP DENİZLİ’DE VEFA BULUŞMASI
Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 101. yılı dolayısıyla CHP Denizli İl Başkanlığı tarafından Vefa Buluşmasına, önceki dönem Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

CHP Denizli İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 101. yılı dolayısıyla Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda Vefa Buluşması düzenledi. Vefa buluşmasına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile önceki dönem Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.



CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum açılış konuşmasında "Partimizin kuruluşunun 101. yılında partimize emek veren yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Dünden bugüne partimizin her kademesinde görev alarak bugünkü başarımızın temellerini atan, tecrübeleri ile yolumuzu aydınlatan önceki dönem il ve ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve yüreği Cumhuriyet Halk Partisi sevgisi ile dolu emektarlarımızla birlikte nice 101 yıllara dedik" dedi.



 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon