TAVAS

TAVAS FESTİVALE HAZIR... BAŞKAN TATIK’TAN DAVET VAR

TAVAS FESTİVALE HAZIR... BAŞKAN TATIK’TAN DAVET VAR
Tavas festivale hazır… Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, tüm Denizlilileri, 15-18 Ağustos tarihleri arasında bu yıl 6’ncısı düzenlenecek Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali’ne davet etti.

Tavas Belediyesi tarafından organize edilen Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali’nin 6’ncısı, 15-18 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Festivalin programı belli oldu. Festival, 15 Ağustos Perşembe günü saat 17.30’da kortej yürüyüşü ile başlayacak. Açılış, protokol konuşmaları ve halk oyunları gösterilerinin ardından Emin Mert Boyacıoğlu ile Hasan Kavallı sahne alacak.

16 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de Tuğçe Kandemir Tavaslılara unutulmaz bir gece yaşatacak. 16 Ağustos Cumartesi günü ise amfi tiyatroda çocuk şenliği yapılacak. Saat 21.00 olduğunda Zakkum konseri yapılacak. 17 Ağustos Pazar günü saat 21.00’de ‘En İyi Tavas (Yanık) Koyun Yoğurdu ve ‘En İyi Tavas Kavun’ yarışması yapılacak. Festivalin finalinde ünlü Türk Rock Şarkıcısı Haluk Levent sahne alacak. Festival sürecince yöresel ürün sergileri, tanıtım ve satış stantları olacak.

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, festival öncesinde Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklamasında bulundu. Festival hazırlıklarının hızla devam ettiğini dile getiren Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, güzel bir festival düzenlemeyi ve organize edilecek çeşitli yarışmalarla Tavas’ta yetişen, üretimi yapılan yöresel ürünlerin tanıtılmasını hedeflediğini dile getirdi. Festivale gelen sanatçıların toplam maliyetinin 2 milyon 650 bin TL olduğunu açıklayan Kadir Tatık, festival masraflarının sponsorlar vasıtasıyla karşılandığını, Tavas Belediyesi bütçesinden para ayrılmayacağını söyledi.

Başkan Tatık, “Bu festival, sadece kültürel değerlerimizi tanıtmakla kalmayacak, aynı zamanda Tavas’ın turizme kazandırılması ve tanıtımı açısından da büyük bir öneme sahiptir. Esnaflarımızın ürün ve hizmetlerini tanıtma ve satış yapma imkanı bulacağı bu festival, yerel ekonomimize de canlılık katacaktır. Sizleri festivalimize davet ederken, 'Hep birlikte Tavas’ta buluşmak üzere' diyorum” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon