AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, partisinin 24. kuruluş yıl dönümünde “Milletimizle omuz omuza, Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla ilerliyoruz” mesajı verdi.
AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti’nin kuruluşunun 24. Yılı vesilesiyle bir açıklama yaptı. Başkan Subaşıoğlu, “AK Parti sadece bir siyasi parti değil; milli iradenin, istikrarın, kardeşliğin ve büyük Türkiye hedefinin sembolü olmuştur. İnandığımız yolda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizle birlikte yürümeye, ülkemizi daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz” dedi.
“Çalışmaya devam ediyoruz”
Başkan Subaşıoğlu, açıklamalarının devamında Türkiye için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek çıktığımız bu kutlu yolda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle omuz omuza, gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Bugün AK Parti sadece bir siyasi parti değil; milli iradenin, kardeşliğin, istikrarın ve büyük Türkiye hedefinin sembolü olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin kuruluşundan bugüne kadar emek veren tüm teşkilat mensuplarımıza, milletimize hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ebediyete irtihal eden dava arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.
0 Yorum