AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle yazılı açıklama yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu demokratikleşme, savunma sanayi, eğitim ve sağlık başta olmak üzere partisinin devrim yaptığını söyledi.
(METROPOL HABER)
Ak Parti, kuruluş yıldönümünü kutluyor. 3 Kasım 2002’de kurulan AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınlaşan Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hizmet yolculuğunu ilk günkü heyecanla sürdüreceklerini söyledi.
Takvim yapraklarının 3 Kasım 2002’yi gösterdiğinde milletin güçlü desteğiyle yola çıktıklarını belirten Subaşıoğlu, “Kurulduğu günden bu yana, ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla yola çıkan AK Partimiz Türkiye’yi her alanda çağ atlatmış, milletimizin umudunu tekrar yeşertmiştir. Bugün demokrasi, kalkınma, özgürlükler, milli irade, yerli üretim, savunma sanayii, eğitim, sağlık ve altyapı gibi birçok alanda hayal denilen hedefler gerçeğe dönüşmüştür. Artık Türkiye, sadece bölgesinde değil, tüm dünyada sözü dinlenen, mazlumların yanında duran, güçlü ve kararlı bir ülke haline gelmiştir. Hemen her alanda devrim yapan Ak Parti, gücüne güç katacaktır” dedi.
Subaşıoğlu, AK Parti’nin kutlu bir yürüyüş başlattığını, bu kutlu yürüyüşün mimarının da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu sözlerine ekleyerek, ilk günkü in9anç ve azimle hizmet yolculuğunu sürdüreceklerini kaydetti.
0 Yorum