EKONOMİ

SNACK EXPO DENİZLİ BAŞLADI

SNACK EXPO DENİZLİ BAŞLADI
Snack Expo Fuarı başladı. EGS Fuar Alanı’nda düzenlenen kuruyemiş, kuru meyve, kahve, çikolata ve şekerlemeler ile makine teknolojilerinin sergilendiği fuarın açılış törenine yoğun ilgi oldu….

EGS Fuar Alanı’ndaki açılışta ilk sözü alan Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kayıkçı, Denizli’de bir ilki gerçekleştirmekten onur duyduklarını belirterek “Destek veren oda başkanlarımızla ve katılımcılara teşekkür ediyorum.  Fuarımız hayırlı olsun” dedi.



Ardından söz alan MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ise “Kuruyemiş ve kuruyemiş makinaları Denizli ihracatı için önem arz ediyor. Denizli’ye yakışan bir fuar.  Kuruyemiş makineleriyle dünyanın dört bir yanına ihracat yapıyoruz”  diye konuştu.



Daha sonra söz alan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ise “Denizli’de ilk kez bu fuarın yapılması önemli.  Kuruyemiş ihracatımız 40 milyon Doları buluyor. Daha da artması için bu fuarın katkı yapacağını düşünüyorum” dedi.



DTB Başkanı İbrahim Tefenlili ise “Kuruyemiş sektörü büyüyor. Makina sektörü ile birlikte büyüyor. Böyle bir fuarın Denizli’de yapılması ve ilk olması bizim için sektör için çok önemli..” diye konuştu.



DSO Başkanı Selim Kasapoğlu ise yaptığı konuşmada  “Denizli’de böyle bir fuarın olması gerekiyordu. Önemli bir fuar. Biz de destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Kuruyemiş ihracatı ve kuruyemiş makinelerinin ihracatının artması için bu tür fuarlar önemli... Denizli’de fuarcılığa ilgi başladı. Devamı geliyor, gelecek” dedi.



Törende son sözü alan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise “Denizli’de bir ilk. Akıl edip uygulamaya geçirenlere teşekkür ediyorum. Destek verenlere ve katılımcılara da... Denizli sanayisi ile dünyada konuşulan bir yerde. Sanayicilerimizin ihracatçılarımızın ayakta alkışlanması gerekiyor” dedi.



Daha sonra protokol hep birlikte fuarın açılış kurdelesini kesti ve stantları gezerek katılımcılara başarılar diledi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon