EKONOMİ

SENDELEDİM AMA YIKILMADIM, YENİLENMEZSENİZ YENİLİRSİNİZ

SENDELEDİM AMA YIKILMADIM, YENİLENMEZSENİZ YENİLİRSİNİZ
Denizli Metropol’de Metropol Kadınlar programına konuk olan kadınlara ve gençlere tavsiyelerde bulunan Güvenç Boya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Remziye Güvenç “Ben de inanın çok zorluklar yaşadım. Ama hiçbir zaman pes etmedim. Yenilenmezseniz, yenilirsiniz. Ayakta kalmak istiyorsanız yenilenmek gerekiyor” dedi.

ÖZEL HABER
Duayen İş İnsanı Güvenç Boya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Remziye Güvenç , Denizli Metropol’de Metropol Kadınlar programına konuk oldu. Güvenç, Şule Yılmaz’ın sorularını yanıtladı.

REMZİYE GÜVENÇ'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Kadınlara ve gençlere tavsiyelerde bulunan Güvenç “ Yenilenmezseniz, yenilirsiniz. Ayakta kalmak istiyorsanız yenilenmek gerekiyor. Gençlerimize bunu hep söylüyorum. Değişmeyen tek şey değişim. Ben de inanın çok zorluklar yaşadım. Ama hiçbir zaman pes etmedim. Vazgeçmedim. İnançlı ve kararlı bir şekilde yola devam ettim. Sendeledim ama yıkılmadım. Ayakta kaldım. Kadınlarımız hiçbir zaman pes etmesin. Risk alsınlar. Risk almaktan korkmasınlar. Kontrollü risk alsınlar. Gözü kara olsunlar. Gençlerimizi takdir ediyorum. Teknolojiyle paralel ilerliyorlar. Gençlerimize ben hep gaz veriyorum. Destekliyorum. Gençlerimizin motive olmaya ihtiyaçları var. Gençlerimiz mutlaka donanımlı olsunlar. Pes etmemeliler. Üşenmeyecekler. Bir şey yapılacaksa o an yapsınlar” diye konuştu.
Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon