BOZKURT

BOZKURT’UN KADIN ÇALIŞANLARI HER ZAMAN YOLUMU AÇTI

BOZKURT’UN KADIN ÇALIŞANLARI HER ZAMAN YOLUMU AÇTI
Sosyal sorumluluk ve kadına yönelik projeleriyle dikkat çeken Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Metropol’e yaptığı açıklamada “Cumhuriyet bir kadın projesidir. Kadının olduğu her yerde biz destekçi olduk. Kadınlarda bundan hoşnut. Bozkurt’un kadın çalışanları her zaman yolumu açtı ” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, ilçedeki kadın istihdamı ve çalışmalarıyla ilgili Metropol’e açıklamalarda bulundu.

BİRSEN ÇELİK'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Çelik “Cumhuriyet bir kadın projesidir. Kadın güçlü olursa ailesi güçlü olur. Kadın mutlu olursa ailesi mutlu olur. Türkiye’nin geleceği üretimden geçer. Üretimi de mutlaka kadın sağlamalıdır. Erkeğinin yanında olarak bunu sağlamalıdır. Kadının olduğu her yerde biz destekçi olduk. Belediye olarak nerede bir kadın projesi var biz oradayız. Desteklerimiz sürecek. Biz hep üretimin destekçisiyiz. Kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bir kadın belediye başkanı olarak pozitif ayrımcılık yapmak daha kolaydı. Kadınlarda bundan hoşnut. Bozkurt’un kadın çalışanları her zaman yolumu açtı” diye konuştu.
Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon