EKONOMİ

SELİM KASAPOĞLU DSO SEÇİMLERİNE NASIL HAZIRLANIYOR?

SELİM KASAPOĞLU DSO SEÇİMLERİNE NASIL HAZIRLANIYOR?

Denizli Sanayi Odası Başkan Adayı Selim Kasapoğlu ve ekibi Denizli Sanayi Odası Seçimlerine nasıl hazırlanıyor? Saha da son durum ne? 4 Ekim’de ne olacak? Kasapoğlu açıkladı…

ÖZEL RÖPORTAJ

Denizli Milletvekili Şahin Tin’in oğlu Batuhan Tin, Denizlili İş İnsanı Hulusi Işık’ın kızı Gamze Işık ile düzenlenen düğün ve nikah töreniyle dünya evine girdi. Nikah törenine katılan Denizli Sanayi Odası Başkan Adayı Selim Kasapoğlu Metropol’e konuştu. Ekibiyle birlikte Denizli Sanayi Odası Seçimlerine nasıl hazırlanıyor? Saha da son durum ne? 4 Ekim’de ne olacak?


SELİM KASAPOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
 

Kasapoğlu “Hazırlıklarımız güzel gidiyor. Bir tempoya girildi. Yaklaşık üç hafta kaldı. Denizli’de; Denizli sanayisine bir renk getirdik. İki grup var. İki gruptan adaylar çekişme halinde. Ziyaret ve görüşmelerimiz sürüyor. Bugünde Şahin Tin’in oğlu Batuhan’ın düğününe geldik. Burada da konu sanayi odası seçimleri. Denizli Sanayi Odası bir ilgi odağı oldu Denizli’de. Bir sıkıntı yok. Saha da problem yok. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Her yaptığım toplantıda söyleşide söyledim. İki ayrı grup birbiri ile yarışıyor olsa da, biz hep birlikteyiz. Beraberiz. Birlikte iş yapan, alışveriş, ticaret yapan, beraber oturup kalkan insanlarız. İki gruptaki adaylar pırlanta gibi insanlar. Hepsi bu şehrin ve sanayinin değerleri. Bu bir rekabet. 4 Ekim’de bitecek. Herkes yine kol kola olacak. Kazanan Denizli olacak. Hava çok olumlu, heyecanlı… Bu rengi verdiğimiz için çok mutluyuz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon