POLİTİKA

SEÇİM STARTINI VERDİ “DENİZLİ’NİN GELİNİYİM” DEDİ

SEÇİM STARTINI VERDİ “DENİZLİ’NİN GELİNİYİM” DEDİ
Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, Gelecek Partisi İftar programıyla seçim startını verdi. Metropol TV’ye konuşan Ün “Seçim startını bugün burada vermiş olduk. Ben Denizli’nin geliniyim. Denizli’nin Milletvekili olmak ve Denizli’ye hizmet etmek istiyorum” dedi.

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, Gelecek Partisi İftar programıyla seçim startını verdi. Programa CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, DP İl Başkanı Salih Zeki Yanışık, CHP Denizli Milletvekili Adayı Adil Demir, Gelecek Partililer ve vatandaşlar katıldı…



Metropol TV’ye konuşan Ün “Hayatımın bugün dönüm noktalarından biri. Kendimin aktör olduğu bir seçim startını verdik. Seçim startını bugün burada teşkilatımızla birlikte iftar yemeğinde coşkuyla vermek mutluluk verici. Sizlerde gördünüz herkeste büyük bir coşku ve heyecan vardı. Vekil çıkaracak olmaktan dolayı hemşerilerimiz mutlu. Millet İttifakına şükran duyuyorum, Denizli’ye hizmet etmek şansını verdikleri için… Millet İttifakımızın il başkanları ve vekil adaylarımız da burada. Sürekli görüşüyoruz. Dostane ve kucaklayıcı davranıp bana sinelerini açtılar. Bu durum benim heyecanımı daha da arttırdı.  Denizli’nin gelini sloganı tabandan çıkan bir slogan oldu. Bende çok samimi, kucaklayıcı ve değerli buldum bu sloganı. Dışarıdan geldiğime dair bazı eleştiriler oldu. Bunların hepsinin üzerini örten bir süreç oldu. Denizli’ye 10 yıldır mesaim var. Benim Baharlar’da Cankurtaran’da evim var. Kendi memleketimden daha fazla Denizli’de yaşadım, bağlarım buraya daha da kuvvetli” dedi.



İftar ve tanıtım toplantısına katılan CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Millet İttifakı’na büyük ilgi olduğunu belirterek “Denizli’ye bahar geldi. Biz bu seçimi kazanacağız” dedi. CHP Denizli Milletvekili Adayı Adil Demir ise “AK Parti yoruldu, vatandaşlarımız AK Parti’yi dinlenmeye göndersin, biz Millet İttifakını ise Ankara’ya çalışmaya göndersin istiyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon