EKONOMİ

BABADAĞLI İŞ İNSANLARI VE SİYASİLER BASİAD’IN İFTARINDAYDI

BABADAĞLI İŞ İNSANLARI VE SİYASİLER BASİAD’IN İFTARINDAYDI
Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) üyesi iş insanları ve Babadağlılar aileleri ile birlikte, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. İftara seçim dönemi olunca Milletvekili Adaylarının da yoğun katılımı gözlerden kaçmadı…

BASİAD’IN geleneksel hale getirdiği iftar yemeği, Beyaz İnci Düğün Salonu’nda düzenlendi. İftar organizasyonuna Denizli Milletvekili Adayları Gülizar Biçer Karaca, Cahit Özkan, Yasin Öztürk, İbrahim Şenel ve Şeref Arpacı,  Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, BASİAD Yönetim Kurulu, Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği üyesi iş insanları ve aileleri ile Babadağlı vatandaşlar, Babadağ’a deprem bölgesinden gelen aileler katıldı. BASİAD Yönetim Kurulu, davetlileri girişte karşıladı ve iftar süresince tek tek ilgilendi. Yemeğe katılan konukları masalarında ziyaret eden BASİAD Başkanı Doğan  Değirmenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, iş yoğunluğu nedeniyle üyelerin sık sık bir araya gelemediğini, bu tür etkinliklerin görüşme fırsatı yarattığını söyledi.



BASİAD Başkanı Doğan Değirmenci Metropol TV’ye yaptığı açıklamada geleneksel iftar etkinliğini bu yıl gerçekleştirdiklerini belirterek, uzun bir aranın ardından yeniden bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Değirmenci "Babadağlı hemşerilerimiz İftarda bir araya gelerek hasret giderdi. İftar yemeğine katılan misafirlerimize bir kez daha teşekkür ederek Ramazanlarını tebrik ederim. Burada bir arada olmaktan dolayı memnunum. Bu Ramazan deprem nedeniyle biraz buruk geçiyor. İftarda Babadağ’a gelen depremzedelerimizi de ağırladık. İftarımıza katılan Milletvekili Adaylarımıza da teşekkür ediyoruz. Ankara’da siyasi parti gözetmeksizin davası Denizli olan her Milletvekilimizin arkasındayız… Vekillerimizden söz aldık. BASİAD birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi… Derneğimiz etki alanını her geçen gün büyütüyor, genişletiyor
" dedi. İftardan sonra bir süre sohbet eden Babadağlılar Ramazan gecelerinin gereğini yerine getirmek üzere vedalaşarak ayrıldılar.

Metropol TV'ye konuşan Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, BASİAD’ın iş dünyasında güçlü bir dernek olduğunu belirterek “BASİAD daha önce de olduğu gibi yine üretim ve ihracatın artmasına katkı koyacaktır” dedi. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ise “Hemşerilerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon