SPOR

SAYI MAKİNASI CRAİG RANDALL MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’TE

SAYI MAKİNASI CRAİG RANDALL MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’TE
Transfer çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, geçen sezon Fransa Ligi Cholet forması giyen 28 yaşındaki oyun kurucu Craig Randall ile sözleşme imzaladı.

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil siyahlı kurmaylar geçen sezon Fransa Ligi’nde Cholet formasıyla mücadele eden 28 yaşındaki oyun kurucu Craig Randall’ı kadrosuna kattı.

Fransa Ligi’nde Cholet formasıyla geçtiğimiz sezonda 16.1 sayı ve 3.4 asist ortalaması yakalayan Craig Randall II, takımının mücadele ettiği Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde 18.9 sayı 3.6 asist ortalaması tutturdu. Craig geçen sezonda oynadığı bölümde Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin de sayı kralı olmayı başardı.

İç transferde Berke Aygündüz, İsmail Karabilen, VrenzBleıjenbergh ve Muhaymin Mustafa ile sözleşme uzatan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Arca Tülüoglu, Ayberk Olmaz, Isaiah Reese’in ardından dış transferde dördüncü transferini Craig Randall ile gerçekleştirdi.
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon