POLİTİKA

“SANDIĞA KOMŞUNU DA AL GİT”

“SANDIĞA KOMŞUNU DA AL GİT”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca; “Sandığa giderken geçen seçimde AK Parti veya MHP’ye oy veren bir kardeşimizi de ikna edeceksiniz. Sandığa komşunu da al gideceksiniz” dedi.


Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm vatandaşlara seslendiği “Gerçekler” videosunda temel gıda ürünlerinin fiyatlarını 1 sene önceki fiyatlarıyla kıyasladı. Kılıçdaroğlu’nun sözleriyle hemşehrilerine seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca; “Sandığa giderken geçen seçimde AK Parti veya MHP’ye oy veren bir kardeşimizi de ikna edeceksiniz. Sandığa komşunu da al gideceksiniz. Diyeceksiniz ki; Türkiye'nin hâli meydanda, mutfaklara bakın yangın var, pazara çıkamaz haldeyiz” dedi. İktidarın ülkeyi sürüklediği bu ekonomik buhranın, sürdürülemeyecek hale gelen çıkmazın ve bu düzenin değişmesi için tüm seçmenlerin sandığa gitmesini isteyen Karaca, “1 Oy Kılıçdaroğlu’na 1 Oy CHP’ye” çağrısı yaptı.

Pınarkent Pazaryeri esnafını dinleyen Karaca; ardından Serinhisar İlçesi’nde çalışmalarını sürdürdü. Karaca’nın akşam Karaman Mahallesi’ndeki mitingindeki coşkulu konuşması büyük beğeni topladı; “Bu kalp sizi unutur mu?” mesajı ise Denizlililerin sevgi ifadeleriyle karşılandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon