EKONOMİ

SANAYİCİNİN, ÜRETİCİNİN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRAN KARARLAR ALINMALI

SANAYİCİNİN, ÜRETİCİNİN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRAN KARARLAR ALINMALI

Yılın ilk 4 ayına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu “Sanayici her zaman büyük yükün altına gerektiğinde girmiştir. Bütün yükün bütün zahmetin üreticiye yüklenmesi biraz fazla oldu artık. Önümüzdeki süreçte sanayicinin ve üreticinin işini kolaylaştıran kararlar alınmalı” dedi.

ÖZEL HABER

Yılın ilk 4 ayına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, yılın geri kalan 8 ayı ile ilgili Denizli Metropol’e açıklamalarda bulundu.

KASAPOĞLU’NUN AÇIKLAMASINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Kasapoğlu “ihracatçıyı ve sanayiciyi derinden etkileyen kararlar alındı. Sanayici olumsuz etkilendi. Hala daha insanlar ticaretlerini nasıl yapacaklarını düşünüyor. Döviz alışverişinde kuru nasıl uygulayacaklarını düşünüyor. Dünyanın içinde bulunduğu ekonomik konjonktürü hissediyoruz. Bu tür uygulamalar sanayiciyi zor duruma sokuyor. Önümüzdeki dönem ne olur bilmiyoruz. Her geçen gün gelişmeler oluyor. İyiyi ummaktan başka çaremiz yok. Sabrediyoruz. Bekliyoruz. Enerji maliyetlerinde artış malumunuz. Konutta kullanılan doğalgazla sanayide kullanılan doğalgaz arasında 4 kat fark var. Sanayici her zaman büyük yükün altına gerektiğinde girmiştir. Bütün yükün bütün zahmetin üreticiye yüklenmesi biraz fazla oldu artık. Sanayiciyi yormaya başladı. Önümüzdeki süreçte sanayicinin işini kolaylaştıran kararlar alınmalı. Böylelikle bu çalkantılı süreçten sanayici nefes alabilir” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon