EKONOMİ

İŞ DÜNYASI MEVCUT KONJONKTÜRÜN DEVAM EDECEĞİ YÖNDE POZİSYON ALIYOR

İŞ DÜNYASI MEVCUT KONJONKTÜRÜN DEVAM EDECEĞİ YÖNDE POZİSYON ALIYOR

Yılın ilk dört ayının iş dünyası anlamında nasıl geçtiği ile ilgili Denizli Metropol’e değerlendirmelerde bulunan Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (DESİAD) Başkanı İbrahim Şenel “Açıkçası iş dünyası mevcut konjonktürün devam edeceği yönünde pozisyon alıyor. Her şey normalleşince iş dünyası için önümüzdeki dönemler ümit verici olabilir” dedi.

 

ÖZEL RÖPORTAJ

Yılın ilk 4 ayına ilişkin değerlendirmelerde bulunan DESİAD Başkanı İbrahim Şenel yılın geri kalan aylarının iş dünyası için nasıl geçeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN ŞENEL’İN AÇIKLAMASINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Başkan Şenel “Yılın ilk 4 ayı ve kalan ayları değerlendirebilmek için bazı emarelerin değiştiğini görmek lazım. İlk 4 ay problemli geçtiğini görüyorsak bunun sebepleri var. Yorum yapmak mümkün değil. Bir şeyi pozitif anlamda değiştirmeden bir şeylerin iyiye gideceğini düşünmek hayalperestlik olur. Açıkçası iş dünyası olarak mevcut konjonktürün devam edeceği yönünde pozisyon alıyor. Umarım bir şeyler düzelir. Umarım savaş sona erer. Savaş ortamı barış sürecine girer. Pandemi umarım yeni varyantlarla karşımıza çıkmaz. Her şey normalleşince iş dünyası için önümüzdeki dönemler ümit verici olabilir. Motivasyona ihtiyacımız var. Sayın Bakanımızdan da müjdeler duyarsak bayrama da güzel gireriz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon