EKONOMİ

SANAYİCİLERİ İLÇEYE YATIRIMA DAVET ETTİ

SANAYİCİLERİ İLÇEYE YATIRIMA DAVET ETTİ
Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz’dan Denizlili sanayicilere çağrı. Başkan Yılmaz “Biz Denizlili işadamlarımızın Çardak’a yatırım yapmalarını bekliyoruz. Kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız. Yatırımcılarımıza bize düşen neyse yapacağımızı taahhüt ediyoruz. Yatırımcıları ilçemize bekliyoruz” dedi.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol canlı yayınına katılan Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Metropol Gündemi programında Çardak Belediyesi’nin son dönemdeki çalışmalarını anlattı. Öncelikle pandemi ile mücadele çalışmalarını anlatan Başkan Yılmaz “Çardak’taki tüm kamu kurum kuruluşları, vatandaşlarımızın ortak kullandığı tüm alanları dezenfekte ediyoruz. Aşılanmada başladı. Umarım en kısa zamanda bu illetten kurtuluruz” dedi.

“BÜTÜN YATIRIMCILARI ÇARDAK’A BEKLİYORUZ”
Çardak Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırımların sürdüğünü kaydeden Başkan Yılmaz “Bölgede altıncı fabrika olan AYT Kumaşçılık fabrika temelini attık. Pandemi kurallarına uygun sade bir temel atma töreni düzenlendi. Güzel ilçemize katkı ve istihdam sağlaması temennisiyle hayırlı uğurlu olsun diyorum. İstihdamın arttırılması anlamında büyük katkı sağlıyorlar. Biz belediye olarak yatırımcılarımızın yayındayız. Çok yakında 4 fabrikanın daha temeli atılacak. 7/24 sanayicilerimizin yanındayız. Buradan tüm sanayicilerimize sesleniyorum. Çardak Belediyesi ilçeye yatırım yapacak tüm sanayicilerin yanındadır. Yatırımcılar Çardak’ı tercih etmeliler. Çardak OSB’de arsa fiyatları da çok uygun. Önümüzdeki yıl çok daha farklı bir duruma gelecek burası” dedi.  

“ANKARA’DAN GÜZEL HABERLER SÖZLERLE DÖNDÜK”
Çardak için Ankara’da girişimlerde bulunduğunu söyleyen Başkan Yılmaz  ”Ankara’dan güzel haberlerle döndük. Milletvekillerimizle görüştük. İlçemize kapalı spor salonu sözünü aldık. Trap yarışmaları için bölgenin yenilenmesi ve orada kullanmak için otomatik trap makinası zösünü aldık. Ayrıca Spor Toto Genel Müdürlüğü’nden de halı saha sözünü alarak döndük. Bütün bunları yakın zamanda ilçemize kazandıracağız” diye konuştu.



YENİ ARAÇLAR NASIL ALINDI? CANLI YAYINDA ANLATTI

Çardak Belediyesi’nin araç filosunu yenilemeyi sürdürdüklerini söyleyen Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz “Borçlarımızı ödedik. Yatırımlara başladık. Halkımıza daha iyi bir hizmet verebilmek adına araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Belediyemiz tarafından kamu hizmetlerinde kullanılmak üzere öz sermayemiz ile satın aldığımız otobüsümüzü ve bir hizmet aracımızı teslim aldık. Bu konuda eleştiriler oldu. Dükkanları satıyorlar araç alıyorlar diye. Böyle bir şey yoktur. Bu araçlar o paralarla alınmamıştır. O para düğün salonu yapılmasında kullanılacak” dedi.

“ÇARDAK LAVANTANIN MERKEZİ OLACAK”
Tarımla ilgili projelerini canlı yayında anlatan Başkan Yılmaz “Çardak Belediyesi olarak Kaymakamlıkla ortak bir proje yürüterek, Çardak merkez ve Çaltı, Gölcük, Beylerli, Söğüt ve Hayriye Mahallelerinde 750 dekarlık alana lavanta fidesi diktik. Üreticilere ücretsiz olarak sağlanan fide desteği ile birlikte lavanta fidan dikimine katıldık. Belediyemiz ve Kaymakamlığımızın ortak yürüttüğü projeyle birlikte ilçemizde tarımsal üretimi desteklemek, çeşitliliği arttırmak ve alternatif ürünleri teşvik etmek amacıyla; üreticilerimize lavanta fidesi desteği sağlayarak, ilçemizin dört bir yanındaki bereketli topraklarımızı lavantayla buluşturuyoruz. Lavanta görüntüsü, kokusu ve ekonomisi ile Güzel Çardak’a değer katacak. Çardak’ı Lavanta merkezi yapacağız. Çardak Havaalanı’na da 25 bin dekarlık bir alana da lavanta bahçesi kurduk. Çardak OSB’deki bir fabrikamız buraya kolonya parfüm ünitesi kuracak. Lavantaları orada değerlendireceğiz” dedi.

BAŞKAN YILMAZ’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon